Kiderültek a Stranger Things-folytatás első részletei

Az executive procuder, Shawn Levy csepegtetett némi infót.

Levy a sorozat stábjának és alkotócsapatának tanácskozására tartva megosztotta az újságírókkal, hogy kedvenc kölyök sci-fi sorozatunk harmadik évada pontosan egy évvel a második szezon után, azaz 1985 nyarán fog játszódni.

Az alkotó azt is elárulta, hogy a gyerekek közötti szerelmi szálak még szorosabbá válnak: ahogy azt a második évad záró epizódjából, az iskolai bál jelenetéből is sejteni lehetett, Eleven és Mike immár hivatalosan is egy pár lesznek – és ehhez hasonlóan Lucas és Max is összejönnek.

Mike és Eleven. Forrás: Netflix

 

„De ne feledjük: 13-14 éves gyerekekről van szó, és

az ilyen gyerekszerelmek sosem tartanak örökké. Szóval éppen az ebből fakadó bizonytalanság adja majd az izgalmakat”

– ecsetelte Levy, aki azt is megígérte, hogy a nézői reakciókhoz igazodva a korábbiaknál is nagyobb szerepet kap majd az egyik közönségkedvenc, a Nancy volt pasiját, Steve-et alakító Joe Keery.

Az alkotók ezenkívül továbbra is számos utalással és kikacsintással fognak dolgozni: mivel épp 1985-ben mutatták be a Vissza a jövőbe első részét, biztosra vehetjük, hogy számos Vissza a jövőbe-utalással találkozunk a Stranger Things harmadik évadában is.

Max és mostohabátyja. Forrás: Netflix.

 

A sorozatról egyébként elég sokat lehetett hallani mostanában, hiszen nemrég derült ki, hogy csatlakozik a színészgárdához Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya Thurman-Hawke is. Ezenkívül az is nagy port vert fel, hogy több női stábtag szóbeli bántalmazással vádolta meg a Stranger Things ötletgazdáit, Matt és Ross Duffert. Ahogy korábban a szériát gyártó Netflix, most Shawn Levy is megvédte az alkotókat.


(via Independent)