Kihívót kap az X-Faktor, kiderült a Dancing with the Stars premieridőpontja

A TV2 celebes-táncos showműsora október 8-án startol el.

Erős versenyre számíthatunk a két nagy kereskedelmi tévécsatorna között szombatonként:

eddig a "papírforma szerint" a szombat estéket vitte az RTL Klub az X-Faktorral, a vasárnap estéket pedig a TV2 húzhatta be magának a Sztárban sztár leszekkel. Mindkét tehetségkutató nézőcsúcsokat hozott a csatornáknak, de eddig "igazságosan megosztoztak" a hétvége két napján.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Október 8-tól viszont a TV2 belehúz, és a Sztárban sztár leszek mellé beemeli műsorrendjébe a másik nagyszabású showműsora, a Dancing with the Stars új évadát. A táncos show tehát október 8-tól szombatonként 20 órától jelentkezik, éppen akkor, amikor az RTL Klubon az X-Faktor. A TV2 műsora a Sorozatwiki információja szerint 3 és fél órás, épp, mint az X-Faktor, úgyhogy nagy harc lesz.

A két műsorvezető ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesz, és egy újabb világsztár is szerepet vállalt a show-ban: a Vad angyal című sorozat férfi szereplőjét, Facundo Aranát is láthatják majd a nézők.

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával, név szerint: Rubint Réka, aerobikedző, üzletasszony és profi táncpartnere, Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin-showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars második évadának győztese. Vavra Bence, énekes, dalszerző, a Sztárban Sztár 2022-es évadának győztese és profi táncpartnere, Lissák Laura, Magyar Ranglista győztes, többszörös Országos Bajnok, koreográfus. Pap Dorci, influencer, az Exatlon Hungary második évadának döntőse és profi táncpartnere, Baranya Dávid. Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok, sumo Európa-bajnok és világbajnoki bronzérmes, MMA Európa bajnok és profi táncpartnere, Szőke Zsuzsanna, ötszörös magyar bajnok és hatszoros országos bajnok táncos. Zimány Linda, jogász, influencer és profi táncpartnere, Bődi Dénes, showtánc magyar bajnok, koreográfus, mesterdiplomás társastánc tanár. Iván Bence paralimpikon, EB-ezüstérmes paraúszó és profi táncpartnere, Stana Alexandra, háromszoros showtánc világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus. Berki Renáta, üzletasszony és profi táncpartnere, Bonyhádi Ferenc, többszörös német válogatott és területi bajnok, tíztánc német és a latin-amerikai táncok Európai Uniós bajnoki döntőse. Somhegyi Krisztián, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, többszörös magyar bajnok műugró, valamint profi táncpartnere, Tóth Katica, országos bajnok, többszörös magyar bajnoki bronzérmes, diplomás táncpedagógus. Csobot Adél, színésznő, énekesnő és profi táncpartnere, Hegyes Berci, 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első évadának győztese. Kökény Attila, énekes és profi táncpartnere, Mikes Anna, Junior Prima-díjas sportoló, tizenegyszeres magyar bajnok, tíztánc világbajnoki harmadik helyezett, mesterdiplomás táncpedagógus.

(TV2 Sajtószoba; Sorozatwiki)