Kinizsi Ottó, az egykori Barátok közt színész-rendezője a TV2-höz igazol

Február 1-től kreatív producerként csatlakozik a TV2 Csoport kreatív csapatához Kinizsi Ottó.

A televíziós szakember több mint tíz éve dolgozik sorozatok rendezőjeként, producereként, utómunka vezetőjeként. Egyetemi tanulmányait az ELTE magyar szakán végezte.

Az RTL Klub egykori vezető sorozatánál, a Barátok köztnél tanulta meg a szakmát, előbb színészként majd háttéremberként is többéves tapasztalatot szerzett a sorozatgyártás terén. Az UFA Serial Drama Gmbh-nál számos pozíciót betöltött, az utóbbi években pedig vezető rendezőként dolgozott a Paprika Studios-nál és animációs rendezőként a Digic Pictures-nél.

 

Kinizsi Ottónak egyébként nem lesz újdonság a TV2 székháza, hiszen már szerepelt a csatorna egyik műsorában, a Dancing with the Stars második évadában, 2021 őszén. Az akkori bejelentés egyébként a Barátok közt megszűnése után pár nappal történt.

Forrás: RTL Klub

 

Mostani új munkakörében részt vesz majd mások mellett a cégcsoport fikciós sorozatainak gyártásában, és feladatai közé tartozik majd a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának kidolgozása is.

"Picit olyanok vagyunk, - mi tévések - mint a séf, aki vezeti az éttermet, megtervezi az étlapot és igyekszik eltalálni a vendégek ízlését. Persze vannak jól bevált receptjeink, de ami az egyik embernek ízlik, az lehet, hogy a másiknak nem. Néha improvizálnunk kell, vagy csak érzésből főzni, kísérletezni, olykor pedig az a jó, ha pont úgy csináljuk, ahogy a nagyitól tanultuk. Vannak persze alapszabályok, érdemes tiszta eszközökkel, jó minőségű, friss alapanyagokból dolgozni, tehetséges szakácsokat alkalmazni, ismerni a legújabb gasztro trendeket, főzési eljárásokat, de a legfontosabb, hogy soha ne felejtsük el, hogy miért csináljuk. Csak jól fel kell kötnöm a kötényemet, és kezdhetjük is! Szerintem ízleni fog! " – mondta Kinizsi Ottó.

A TV2 közleményében egyébként egyetlen szóval sem említik nevén a Barátok köztöt. 

 

Forrás: TV2

 

Kiderül, hogy mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus, a latin lüktetés, de kiderül, hogy milyen is az igazi örömzenélés, de az is, hogy mire jó egy sírós bachata.