Kulcsár Edina, G.w.M és Merci sem celebvetélkedik tovább

A kiesések napja volt a kedd a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Párharc műsorában.

A Celeb vagyokban már látni a célt, november 6-án ugyanis kiderül, hogy ki nyerte a dzsungeles realityt. Már csak hatan maradtak játékban, mert a keddi voksoláson Merci kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így neki kellett elhagynia a dzsungelt. A Való Világ 10. évadának egykori versenyzője, az újabban rapperként is ismert lány csalódottan fogadta az eredményt. Búcsúzás közben Curtis arra kérte őt, mire kimegy, írjon majd neki egy jó rapszámot.


Merci utolsó, még a kiesés előtti dobása egyébként egy csokilopás volt. A súlyos szabályszegés olyan vitához vezetett a táborlakók között, amilyenre még nem volt példa. A dzsungel zengett a hangos veszekedéstől, de a kedélyek nem csillapodtak azután sem, hogy Merci bocsánatot kért.


Történt más említésre méltó esemény is: Nini félreérthető ajándékkal lepte meg Gergőt, aki kíváncsi volt rá, hogy lehet-e a románcukból több is, ezért amikor leoltották a villanyokat, akcióba lendült – hogy aztán kiderüljön, hogy félreértelmezte a jeleket, így Ádámnak és Curtisnek öntötte ki a szívét. A fiúk próbáltak neki segíteni, de Ádám szerint látható volt, hogy Nini csak elhúzta Gergő előtt a mézesmadzagot.

A Párharc keddi adásában Kulcsár Edina és G.w.M biztos párbajozók voltak és végül kiestek a játékból, mert alulmaradtak Tücsiékkel szemben.

Ez egy álom volt, megyünk vissza az áloméletünkbe, és éljük az álmainkat. Jól éreztük magunkat, és nem vagyunk szomorúak

- mondta el a rapper, és valószínűleg tényleg nem volt csalódott, mert a műsor után az Instagram-oldalán ezt írta:

Jó kis utazás volt a műsor, imádtam a babámmal tölteni ott minden percet. Arra is büszke vagyok, hogy bizonyságot nyert az, hogy mindig hűek maradunk az elveinkhez.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Kulcsár Edina is posztolt, szerinte ennek így kellett lennie, és az emberi kapcsolatok szintjén nyertesnek érzi magukat.

„Reméljük, hogy az elmúlt két hétben sikerült néha mosolyt csalni az arcotokra, mert nekünk azon kívül, hogy megmérettessük magunkat kéz a kézben, ez volt a célunk.”

via: Sajtóklub / Blikk / TV2