Kurt Russell a legfurcsább Mikulás

Nézd meg a sztár közelgő karácsonyi filmjének előzetesét!

November 22-én érkezik a Netflixre a The Christmas Chronicles című családi film, amelyben nem kisebb legenda alakítja a Mikulást, mint Kurt Russell. Ha jobban belegondolunk, ez nem is olyan merész karrierlépés a színész részéről, hiszen egyrészt a szakáll adott hozzá, másrészt pályáját még gyerekszínészként különféle Disney-produkciókban és gyerekfilmekben kezdte.

A The Christmas Chronicles arról szól, hogy a Mikulásnak Chicagóban tönkre megy a szánja, ezért ottragad a városban, ahol egy testvérpár levideózza, majd meg is ismerkednek a szakállas (és mogorva) hőssel, hogy közösen egy hihetetlen kalandban vegyenek részt.

Russell az előzetes tanúsága szerint ha nem is lubickol a szerepben, de magától értetődő természetességgel hozza a mufurc Télapót, aki lehülyézi a gyerekeket, színpadra pattan egy zenekarral vagy épp a manóit ostorozza, hogy dolgozzanak.

A film egyik producere egyébként nem más, mint a karácsonyi és családi filmek szakértője, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve), rendezője pedig az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Rontó Ralph vagy a Jégvarázs animátoraként, illetve az Angry Birds – A film direktoraként ismert Clay Kaytis, így minden okunk megvan reménykedni, hogy a The Christmas Chronicles jó kis karácsonyi szórakozás lesz.


(via Uproxx)