Mától változik az RTL Klub műsorrendje

Múlt héten befejeződött A Konyhafőnök és A mi kis falunk 6. évada. Hétfőtől folytatódik viszont a Mestercukrász, és új epizódokkal tér vissza a Magnum.

Múlt héten véget ért az RTL Klub tavaszi műsorrendje, hétfőtől, június 20-tól esténként a nyári menetrend veszi kezdetét. A Fókusz továbbra is 18:55-kor kezdődik, majd hétköznaponként 20 órakor Liptai Claudia vezetésével indul a Mestercukrász 2. évada – ez reklámokkal együtt nagyjából két és fél órás lesz, azaz az új részek mintegy 25 perccel hosszabbak, mint a korábbiak. A főműsoridő végén az RTL Híradó – Késő esti kiadása 10 perccel korábban, 22:35 helyett 22:25-kor kezdődik.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

 

 

Június 27-én aztán ismét változik a hírműsor kezdési időpontja: indul a Magnum negyedik évada, amit a Mestercukrász után vetítenek 22:35-kor, a híradó pedig csak a nyomozó aktuális esete után kezdődik, 23:35-kor.

A szombati Fókusz Plusz marad, ahol volt, június 18-án azonban véget ért A mi kis falunk 6. évada, helyette a következő hetekben szombat esténként filmeket láthatunk majd. A csatorna vasárnap esti struktúrájában nem lesz változás, A nép szolgája immár 2. évada továbbra is 19 órakor kerül képernyőre, dupla epizóddal.

(Forrás: SorozatWiki)

Címlapkép: RTL Magyarország