Matthew Perry elárulta, mit nem vállalt be a Jóbarátokban

Matthew Perry, vagy ahogy a tévénézők jobban ismerik, Chandler a Jóbarátokból egy beszélgető show-ban elárulta, hogy volt egy olyan történetszál a közkedvelt sorozatban, amit tisztelettel, de visszautasított.

Annyira gyűlölte ugyanis a fordulatot, hogy elképzelni sem tudta, hogy eljátssza az inkriminált jelenetet. És hogy mitől akadt ki ennyire ez a jóravaló színész?

A sorozat írói azt szerették volna lenyomni a torkán, hogy Chandler ellátogat egy férfi sztriptízbárba, mert imádja a szendvicset. Természetesen itt a szendvics alatt nem az ennivalót kell érteni, hanem a hármas felállást, de ez Perry-nek túl sok volt, így felhívta a producert, hogy márpedig ezt ő nem fogja megcsinálni - írja az NME.

Szegény Jóbarátok-rajongóknak az utóbbi időben kijutott az izgalomból: egy hamis David Schwimmer Facebook-account azt hazudta nekik, hogy 2018-ban új részeket forgatnak a kedvenc sorozatukból, de a végén kiderült, hogy mindebből semmi nem igaz. A jó hír viszont az, hogy készül a Jóbarátok musical, igaz, hogy a Broadway-n fogják bemutatni, ami a magyar közönséget bizonyára nem vigasztalja.