Még mindig nem elég a Will és Grace-ből

A sitcom megújított verzióját is szeretik a népek.

A harmadik évadra is berendelte az NBC a meleg ügyvéd és nem meleg lakótársnője furcsa kapcsolatáról szóló sorozatot. Mindösszesen ez persze nem a harmadik, hanem már a tizenegyedik szezon lesz a széria történetében, hiszen a Will és Grace-nek tavaly mutatták be újraélesztett verzióját.

Az eredetileg 1998 és 2006 között futott sitcom felmelegítése tizenegy évvel a korábbi eseményeket követően akkora sikernek bizonyult, hogy a csatorna a második évadra az eredetileg tervezett 13 helyett 18 epizódot rendelt be az alkotóktól. Ehhez hasonlóan a harmadik szezon is 18 részből áll majd.

Az elmúlt évek rebootjai közül a Will és Grace volt az egyik legnagyobb durranás: epizódjait átlagosan 9,8 millióan nézték az Államokban. Az újraindult sorozatban nemcsak a sztárok, Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes és Megan Mullally tértek vissza, hanem az eredeti alkotók, Max Mutchnick és David Kohan ötletgazda-showrunnerek is. A széria tizedik (azaz az új időszámítás szerinti második) évadát már idén ősztől láthatjuk.


(via Variety)