Megvannak a Nyerő Páros első kiesői

De vajon kiknek kell távoznia az RTL Klub celebvetélkedőjéből?

Alig tették túl magukat az RTL Klub nézői azon, hogy hullottak a könnyek a Nyerő Párosban, máris itt az újabb szívszaggató esemény a Sebestyén Balázs és Kabát Péter által vezetett celebrealityben:

megvannak a játék első kiesői! De vajon kik azok?

Madár Veronika és párja, Lotfi Begi és felesége, valamint Zdroba Patrik és barátnője kerültek veszélyzónába az első szimpátiaszavazáson. A többi párosnak közülük kellett kiválasztani egyet, akiket játékban szeretnének tartani. Míg Lotfi Begiék három szavazatot is kaptak, Madár Veronikáék nulla szavazattal voltak kénytelenek elhagyni a villát – számukra véget ért a verseny.

 

Zdroba Patrik nagyon a szívére vette, hogy Hódi Pameláék és Megyeri Csilláék sem rájuk szavaztak
Patrik és Betti örültek, hogy játékban maradhattak, ugyanakkor bántotta őket, hogy azok, akikkel jóban vannak a villában, nem mellettük voksoltak.

 

Lotfi Begi felesége kifakadt Hódi Pameláéknak:

Nem csinálsz egész nap semmit, csak tartod a markod!

Réka sokszor megkapta DJ férjétől, hogy semmi értelme annak, amit csinál. A háromgyermekes édesanya őszintén meg tudott nyílni múltbeli sérelmeiről Pamelának és Bencének, akikkel úgy érzi, sikerült megtalálnia a közös hangot hasonló gondolkodásuk miatt.

 

A Nyerő Páros következő részében váratlan fordulat borzolja majd a kedélyeket:

a sztárpárok egy levélből értesülnek róla, hogy hamarosan többen lesznek, azaz új lakók költöznek a Nyerő Páros villájába!

 

 

(via RTL.hu)