Megvolt a legszexibb jelenet a Celeb vagyok... történetében

Zajlik az élet a dzsungelben, csapatindulót írtak a celebek, kincsre vadásztak, és volt, aki bugyit villantott.

Az RTL celebrealityjének legutóbbi adásában a két ceremóniamester, a Balázs és Jani megpróbálták ellopni a show-t: amikor kiderült, hogy Gergő megnyomta a Ne nyomd meg gombot!, perceken át extázisban tomboltak, mintha Jim Carrey-vígjátékba kerültek volna. És hogy mi történt a gomb megnyomása után, az az alábbi videóból (nem) derül ki.

A Big Brotherhez és a Való Világhoz hasonlóan egy Celeb vagyok… se mehet le anélkül, hogy a résztvevők ne próbáljanak írni egy slágergyanús csapatindulót. A zenészeknek és énekeseknek ez a feladat nem meglepő módon könnyen ment, de Lengyel Feri is megmutatta, hogy mélyen ott szunnyad benne egy igazi rapper.

Íme a dzsungellakók slágergyanús csapatindulói!

A táborlakók egy levélből értesültek róla, hogy a büntetésből kapott dinnyét akár meg is ehetik, ha az egész éjszakát kibírják úgy, hogy minden szabályt betartva a kezükben fogják a gyümölcsöt. A piros csapatban azonban nem volt teljes az egyetértés a dinnye jövőjét illetően. Gergőnek leginkább az nem tetszett, hogy meg akarják mondani neki a többiek, hogy mit csinálhat és mit nem. Ha rajta múlik, akkor dinnye lett volna reggelire, ami rá is fért volna a társaságra, kárpótlásul az éjjel lezúduló eső miatt.

Eljött ez a pillanat, láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetének talán legszexibb jelenetét. Schumacher Vanda kifogyott a bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel fehérnemű kollekciót. Vanda aztán divatbemutatót is tartott, ahol megvillantotta idomait.

Az adás fő műsorszámát a Kincsvadászat jelentette, amelyben Jani és Balázs is aktív résztvevők voltak, hiszen ők lőtték ki bowlinggolyóként a játékosokat, akiknek minél több bábut kellett ledönteniük. A Kincsvadászat végén Sebestyén Balázs visszavágót követelt, ezért a lányok után a fiúk, vagyis Curtis és Lengyel Feri voltak a bowlinggolyók. Bár a színész vetődései bábut nem értek, a hangulatot így is megalapozta. Lengyel meg is kapta, hogy „Ferike olyan, mint egy Superman, akit agyonvágott a kriptonit”

Dráma! Curtis megszabadult a táborlakók imádott háziállatától, ráadásul Veca tudta nélkül.
A rapper elhatározta, hogy megszabadul Szombattól, aki szerinte csak viszi a pénzt, ezért Előd boltjában eladásra kínálta. A videóból kiderül, hogy fogadták a táborlakók a végzetes döntést.

A Bátorságpróbán egy igazi gyorsasági versenyben volt része a játékosoknak. Aki nem volt elég fürge, az a Rio Claro folyóban végezte. Curtis már azelőtt kis híján a vízbe zuhant, hogy elkezdődött volna a játék.