Milliókat bukott az arcvak Völgyi Zsuzsi a Szerencsekerékben

Cserébe megtudtuk, hány bikát ül meg mostanában.

A Romantic egykori énekesnője volt a Szerencsekerék legutóbbi adásának sztárvendége, ahol elárulta, hogy teljesen arcvak, vagyis sokszor még a barátai arcát sem ismeri fel. Kasza Tibivel is közölte, hogy örüljön, hogy őt legalább megismerte a forgatás napján.

"Úgy megyek el ismerőseim, barátaim mellett, hogy elém ugranak, hogy »Zsuzsi, mi van veled, elmész mellettünk?«. A bemutatkozás egyébként az alap. Mindenkinek bemutatkozom háromszor legalább, és az emberek ezen megsértődnek."

A végjátékban aztán nem egy arcot, hanem a megfejtést nem ismerte fel. A „Nyúl a cilinderben” lett volna a kipörgetendő kifejezés, de már a nyúl sem volt meg neki. Ezzel összesen 3 millió 600 forintot bukott el, és csak egy konyhai robotgéppel lett gazdagabb, de nem tűnt úgy, hogy különösebben megviselné a dolog.

A műsorban egyébként szokás szerint kaptunk egy kis bulvárt is. Zsuzsi elmesélte az adásban, miért tartotta két évig titokban a kapcsolatát 20 évvel fiatalabb szerelmével, Kökény Tamással, aki 2016-ban megnyerte a közmédia klasszikus zenei tehetségkutatóját, a Virtuózokat. Az énekesnő szerint, ha egy idősebb férfi szeret egy nála jóval fiatalabb nőt, azzal semmi probléma nincsen, de ha ugyanez fordítva áll fenn, akkor máris darabokra szedik az illetőt. Ők viszont ebben nem látnak semmi rosszat, szokták is ugratni egymást ezzel, például amikor sorban állnak a mozipénztárnál, és Zsuzsi a hátuk mögött álló tinédzserekre utalva szól a párjának, hogy „köszönjön már az osztálytársainak."

A párjával kapcsolatban az adásban is elsütött az énekesnő egy poént. Az adásban játszott egy bikaülő fiatalember is, amire Völgyi Zsuzsi így reagált:

Én már csak egy bikát ülök.”

via: TV2 Play