Műsorváltozás a TV2-n

Későbbi időpontra rakja a TV2 a hatalmasat bukott Mutasd a hangod!-at. Ettől a héttől szombat este 20:00-tól jelentkezik Rákóczi Feri, Hargitai Bea és Papp Szabi műsora, de nagy kérdés, hogy meg tudják-e szorongatni nézettségben az RTL-en ugyanekkor futó A mi kis falunkat.

15 perccel későbbre, 20:00-ás kezdési időpontra tette át a TV2 a múlt héten elstartolt Mutasd a hangod! című műsorát, ami így szombat este percre pontosan ugyanakkor fog kezdődni, mint A mi kis falunk a konkurens RTL-en – szúrta ki a Média klub.

Kérdés persze, hogy mit ér el ezzel a TV2, hiszen az énekes showműsor második évadának nyitánya múlt szombaton igen csúnyán kikapott a nézettségi versenyben: a fiatalok körében 108 ezer nézője volt, míg az RTL-en közel azonos időben futó A mi kis falunk százezerrel több nézőt könyvelhetett el. A Mutasd a hangod! közönségaránya hihetetlenül alacsony 10,7 százalék lett, ezzel szemben az RTL sorozata 20,9 százalékot tudott elérni. A teljes lakosság körében sem volt sokkal jobb a TV2 helyzete, itt 495 ezer nézőt vonzott a műsor 14,3 százalékos közönségaránnyal, míg a konkurens RTL sorozatát 671 ezren választották, ami 19,4 százalékos közönségarányt jelentett a csatornának. 

Tévénézettség: hatalmas bukta lett a TV2 visszatérő műsora, a nézők besokalltak a celebektől

Továbbra is verhetetlen a Cápák között, jön fel a Kincsvadászok, A mutasd a hangod! hatalmasat bukott. Megpróbáltuk megfejteni, mi lehet az ok.

Tovább

 

A Stohl András vezette Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi segíti a játékos kedvű párokat, akiknek énekelni tudó, vagy éppen nem tudó karaktereket kell lefülelniük. A játék természetesen nem babra megy: ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia – ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket.