Nem a Való Világ 12-ből fog kikerülni az új Azahriah

Young G Béci, Nemazalány és Burai Krisztián segítségével két dalt is írtak a villalakók. VV Ruben számára viszont véget ért a játék.

Fokozódnak az izgalmak a Való Világ 12 villájában, nem is akárhogyan: az RTL nemrég feltámasztott reality show-jában lezajlott a negyedik párbaj!

Forrás: RTL

 

VV Dzsigeri azzal a VV Rubennel csapott össze élő adásban, és harcolt a nézők kegyeiért, aki maga is RTL+-nézőként került be a villába még június elején (erről akkor mi is hírt adtunk itt a PORT.hu-n).

Végül hatalmas fölénnyel Dzsigeri nyerte meg a párbajt, így Ruben számára véget ért a küzdelem a milliókért „a medencés luxusbörtönben”.

Egy RTL+-néző költözött be a Való Világ 12-be, ahol már a Párbajra készülnek

A közönségszavazás VV Rubent juttatta be „a medencés luxusbörtönbe”, miközben VV Csaszinak már eléggé kifelé áll a szekere rúdja.

Tovább

 

A múlt hét zenei hét volt a villában. A mentorok, Young G Béci (aki maga is szerepelt 2010-ben a VV4-ben), Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és a dalszerző-producer, Burai Krisztián nemcsak a zeneszerzéssel és az előadóművészek feladataival kapcsolatban osztották meg tanácsaikat, de a benti léthez is adtak tippeket a játékosoknak, és leültek lelkizni minden villalakóval. A nagy dobásuk azonban nem ez volt, hanem az a két nóta, ami a zenei héten született.

Az egyik dal (Quattro Perfecto 10/10), előadói VV Ádi, VV Ruben, valamint a villa egyik szerelmespárja, VV Reni és VV Geri voltak, a szerzők pedig Young G Béci és Burai Krisztián.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

 

A másik dal (Kecsiz - Sok millió) Nemazalány és Burai Krisztián szerzeménye volt, az előadók: VV Kikidi, VV Giada, VV Dzsigeri, VV Dudu és VV Dorka.

Bár ezzel a produkcióval tuti nem lehetne megtölteni háromszor a Puskás Arénát, az tény, hogy Dzsigeribe és Kikidibe szorult némi tehetség,

de legalábbis a többiekhez képest sokkal jobban szólt az énekük, illetve a rapszövegük, és náluk néha már érteni lehetett egy-két szót is... 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

 

(via RTL.hu)