Nicole Kidman: újabb sorozat

A sztár megint a Hatalmas kis hazugságok csapatával állt össze, a sorozat szerzőjének egy újabb regényéből készülő adaptációra.

A sikercsapat ezúttal az HBO helyett a Hulunál kapott otthont, egy Nine Perfect Strangers című széria megvalósítására, amelynek Kidman nemcsak a sztárja, hanem az egyik executive producere is lesz. A sorozat ráadásul rögtön adásba kerülhet, megrendeltek belőle egy egész évadot, és nem kell előtte a pilot epizóddal bizonyítaniuk.

A drámaszéria annak a regényírónőnek, Liane Moriartynak egy másik könyvén alapul, aki a Hatalmas kis hazugságok eredetijét is írta. Kidmanen és Moriartyn kívül pedig itt lesz David E. Kelley showrunner és Bruna Papandrea executive producer is. A színésznőből, Kelley-ből és Papandreából álló csapatnak ez egyébként már a harmadik közös munkája lesz, hiszen jelenleg The Undoing címmel forgatnak sorozatot, amiről mi is írtunk korábban.

Nicole Kidman a Hatalmas kis hazugságokban. Forrás: HBO

 

A Nine Perfect Strangers egy wellness szállóban játszódik, ahol kilenc feszült városlakó próbál lazítani és megtalálni az egy jobb élet felé vezető ösvényt. Tíznapos kezelésüket az intézmény igazgatója, Masha (Kidman) vezényli, aki igazi misszióként fogja fel a feladatot. A kilenc idegennek ugyanakkor még fogalma sincs róla, hova vezet majd mindez...

A sorozat 2020 végén debütál majd. Addig szerencsére Kidmannel többször is találkozhatunk, hiszen június 10-én mutatják be a magyar HBO-n a Hatalmas kis hazugságok második évadát, de a színésznő benne lesz a szeptemberben érkező, Donna Tartt regénye alapján készült nagyjátékfilmben, Az Aranypintyben is. Még az idén, decemberben jön ki a sztárparádéval (Kidman mellett többek közt Margot Robbie-val, Charlize Theronnal és John Lithgow-val) dúsított életrajzi film, ami a Roger Ailes-botrányról szól, és a már említett The Undoing is (amelyben a színésznő Hugh Grant oldalán szerepel) megérkezik jövőre, még a Nine Perfect Strangers előtt.


(via The Hollywood Reporter)