Ők főznek és nyomoznak majd a Troll a konyhában első adásában

Hétfőn indul a VIASAT3 „kulináris krimije”, a Troll a konyhában. Leleplezték az első hat résztvevőt, akiknek résen kell lenniük.

Az ITV-s formátum, a Rat in the Kitchen magyar adaptációja Wossala Rozina és Rákóczi Feri vezetésével kerül a képernyőkre szeptember 26-án, 20:00-kor a VIASAT3-on. A főzőműsor egyúttal nyomozás is, hiszen 5 héten keresztül 6-6 celeb foglalja el a konyhát, hogy minél többet gyűjtsön össze az 1 millió forintos heti díjból. A tét azonban nem csak az, hogy a Wossala Rozina konyhaművész elé kerülő ételek remekül sikerüljenek, hanem meg kell találniuk a „trollt”, azt a versenyzőt, aki azon mesterkedik, hogy elrontsa a többiek főztjét. Az ő célja, hogy ne lepleződjön le, és ha ez sikerül, egymaga viheti haza a nyereményt, ha lebukik, akkor a csapattagok osztoznak rajta.

Most az is kiderült, kik fognak kotyvasztani az első adásban:

  • Adányi Alex
  • Gáspár Virág
  • Kozma Dominik
  • Lukács Miki
  • Nyári Dia
  • Róka Adrienne

A későbbiekben pedig velük bővül a konyhatündérek listája: Batik-Horváth Cintia, Császár Előd, Cserpes Laura, Dietz Guszti, Dombi Rudolf, Ganxsta Zolee, Görög Zita, Harsányi Levente, Horváth Gréta, Jászberényi Szofi, Józan Laci, Keleti Andi, Király Peti, Laky Zsuzsi, Nagy Melanie, Németh Kristóf, Opitz Barbi, Papp Gergő, Pásztor Anna, Szabó Simon, Szécsi Zoli, Tornóczky Anita, Vasvári Vivien és Zámbó Krisztián.

Rákóczi Ferenc így foglalta össze a Troll a konyhában lényegét: „Ebben a konyhában mindig történik valami, amire érdemes figyelni,

olyan az egész, mint egy detektívjáték.

Ez nem egy szokásos gasztroműsor, a hangulat sokkal lazább, itt senkit nem torkol le a zsűri, ha valami nem úgy sikerül neki, ahogyan azt szerette volna – legfeljebb amiatt kell aggódnia egy ügyetlenkedő versenyzőnek, hogy azt hiszik, ő a troll, bár ez bármikor igaz is lehet”.

Wossala Rozina kicsit aggódik amiatt, hogy ő is áldozata lesz a trollnak, hiszen neki kell megkóstolni a kész ételeket, de, minként mondja: „Szerencsére nincs olyan alapanyag vagy íz, amit ne szeretnék, így annyira nem tudnak kiszúrni velem, de azért azt kell mondjam, ezek a gasztro trollok még engem is meg tudnak lepni”.

(via Media1)