Ők is a túlélésért küzdenek az idei Survivorben

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en visszatér a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja, a Survivor, ami a mostani évadban a Generációk harca alcímet kapta.

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en a Nyerő Páros után láthatják a nézők a Survivor új évadát, a Generációk harcát. Az idei évadban a Fülöp-szigeteken harcolnak a túlélésért a szereplők, három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik majd a harc: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort pedig Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd. A cél, hogy elnyerjék a Túlélő címet és a 20 millió forintos fődíjat. 

Íme a további résztvevők:

A 25 éves Martin Anettnek két évvel ezelőtt súlyos autóbalesete volt, ami után két hónapig volt kórházban és az orvosok abban sem voltak biztosak, hogy felébred a két hétig tartó kómából. Ez a megrázó élmény ráébresztette arra, hogy mennyire kitartó és most a Survivorben szeretné megmutatni, hogy egy igazi túlélő. A videóban mesél még az éhség és a kialvatlanság miatti félelméről, és arról is, mennyire akar majd taktikával a győzelemre törni.

 

Bojnár Attila biztos benne, hogy 54 évesen nem ő lesz a legerősebb a Survivorben, de bízik benne, hogy a tapasztalata lehet majd az erőssége. Az egykori labdarúgó edző nem másoknak akar megfelelni, sőt a határai feszegetése sem merült fel benne, ő ugyanis az útra kíváncsi és azokra a válaszokra, amire ez a különleges helyzet és a műsor választ adhatnak. A videóban elárulja, fiatalon mennyire akart beleállni mások véleményébe, és arról is mesél, most is ez lesz-e a helyzet, amikor megismeri a többi játékost.

 

A Survivor játékosa, Albert Zera 16 évesen szökött el Erdélyből, utána pedig egy éven keresztül az utcán kellett túlélnie. A kemény tinédzserévek után megdolgozott azért, hogy ma már luxus körülmények között élhessen. A videónban arról is mesél, miért szeretné bebizonyítani, hogy 50 felett sem ér véget az élet.

 

A 22 éves Korábián Tamás még tanul, de 18 éves kora óta magánvállalkozóként is dolgozik. Mindene a sport, ezért számára nem a Survivor fődíja a legmotiválóbb: bármit megtesz majd azért, hogy sose legyen második a játékban. „Eddig nagyon sok mindenről lemondtam az életben” – mesélte magáról a játékos, aki szerint ez az eltökéltség segíti majd ahhoz, hogy megnyerje az idei évadot.

 

A 25 éves Pusztai Zsombor gyerekkora óta tudja, hogy többre hivatott, mint egy unalmas élet. Éppen ezért is jelentkezett a Survivorbe, hogy a benne lévő tűz végre kitörhessen és megszerezze a győzelmet. A videóban azt is bevallotta, hogy számára az egyéni játéka a legfontosabb, de az előrejutás érdekében mindent belead majd, hogy a társai megkedveljék.

 

ez is érdekelhet

Ők küzdenek a túlélésért a Survivor legújabb évadában

Október 2-tól hétköznap esténként az RTL-en visszatér a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja, a Survivor, ami a mostani évadban a Generációk harca alcímet kapta.

Tovább