Óriási bakit felejtettek benne a Nincs kettő négy nélkülben!

Valószínűleg még Bud Spencer és Terence Hill legnagyobb magyarországi rajongói sem vették észre, hogy mi tükröződött a Coimbrák luxusautójának ablaküvegén...

Az 1984-es Nincs kettő négy nélkül évek óta az olvasóink egyik abszolút kedvence: jelenleg a 23. helyen áll a PORT.hu TOP100-as listáján. Kedvenc pofonosztó párosunk, Bud Spencer és Terence Hill ezúttal is folyton egymást zrikáló, két akasztófára való zsiványt alakít, akiknek dollármilliókat ígérnek, ha egy ideig helyettesítenek két Rio de Janeiró-i milliomost, Antonio és Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedót (szintén Bud Spencer és Terence Hill), miután a Comibrák életveszélyes fenyegetést kaptak a maffiától.

Terence Hill és Bud Spencer a Nincs kettő négy nélkülben (kép forrása: Cinenuovo Kft.)

 

Természetesen sokan elcsodálkoznak azon, hogy miért lett a két mindig kifogástalan modorú milliomosból egyik napról a másikra ennyire faragatlan, verekedős fickó. De a nézőknek nemcsak a mulatságos szerepcsere miatt garantált a jó szórakozás, hanem azért is, mert a szenzációs páros látványosan felpofozza a fél riói alvilágot.

Benne maradt viszont egy óriási baki a filmben, amit valószínűleg még Bud Spencer és Terence Hill legnagyobb magyarországi rajongói sem vettek eddig észre!

Annál a résznél ugyanis, amikor Antonio és Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo a repülőtéren kinyittatják az átalakított fehér luxuskocsijuk hátsó ajtaját a sofőrrel, a szélvédőn egy pillanatra tükröződik a kamera és a jelenetet bevilágító égősor.

A baki az alábbi videóban kb. 1:10-nél látható: