Őrületes fordulatokat ígér a rekordhosszú sorozat előzetese

Hihetetlen, de A Grace klinika már a tizenötödik évadánál jár.

Szeptember 27-én egy kétórás évadnyitó epizóddal folytatódik mindenki kedvenc kórházas-romantikus szériája. A nemrégiben nyilvánosságra hozott teaser szerint a most következő, tizenötödik szezon „a szerelem évada” lesz.

Úgy tűnik például, hogy Dr. Meredith Grey és Andrew DeLuca viszonya izgalmas fordulatot vesz. Teddy pedig feltárja Maggie-nek, hogy terhes. Érkezik ezenkívül két új, észvesztően jóképű doki – az egyikük a sorozat első meleg férfi sebésze. Jo és Alex mézeshetei viszont a jelek szerint nem a tervek szerint alakulnak. Az eldördülő fegyverlövések hangja pedig arra utal, hogy ennél sokkal súlyosabb események is várnak hőseinkre.

A Grace klinika az Egyesült Államokban annyira népszerű, hogy a tizenötödik után berendelték belőle a tizenhatodik évadot is – de már most az ABC csatorna leghosszabban futó főműsoridős sorozata. A magyar nézők is nagyon szerették egy ideig, de aztán csökkent az érdeklődés: 2016-ban az RTL Magyarország le is vette a műsorról, és egy darabig a kilencedik szezon után nem lehetett látni sem az RTL Klubon, sem a médiacég kábelcsatornáin. Jelenleg a szériát hazánkban a Prime sugározza, a tizenegyedik évadnál tartanak.


(via Independent)