Örülhetnek az Odaát rajongói

Tizennegyedik évada is lesz a népszerű sci-fi sorozatnak.

A CW csatorna hétfőn tíz jelenleg futó szériája folytatását jelentette be. Bejelentésük értelmében folytatódik többek közt A zöld íjász, a Crazy Ex-Girlfriend, A holnap legendái, a Flash – A Villám, a Szeplőtelen Jane, a Riverdale és a Supergirl.

A Szeplőtelen Jane sztárja, Gina Rodriguez nemrégiben célzott rá: lehetséges, hogy a sorozat ötödik évada lesz egyúttal az utolsó is. Mivel a csatorna most csak az ötödik szezonját jelentette be a Golden Globe-díjas szériának, a rajongók nem nyugodhatnak meg a műsor jövőjét illetően.

Ehhez hasonlóan a Crazy Ex-Girlfriendről is rebesgették, hogy a most bejelentett negyedik évaddal lezárják Rebecca Bunch kalandjait. A magyar nézők körében azonban ezeknél a szériáknál sokkal közkedveltebb az Odaát, amit szintén folytatnak – immár a tizennegyedik évadával.

A CW két új sorozata kap második évadot (a Black Lightning és a Dynasty, ami az 1981-es klasszikus szappanopera, a Dinasztia remake-je), a fennmaradó címekkel (Life Sentence, Valor, iZombie, The 100) kapcsolatban pedig májusban döntenek. Ahogy a most bejelentett folytatások pontos premierjét is a későbbiekben közlik majd.


(via Variety)