Rekordbefektetés a Cápák közöttben, 750 milliót érhet az űrbiznisz

Mátyás Bence űrhajókat küldene a Marsra, hogy megteremtsék a földi élet feltételeit.

Az RTL Klub üzleti realityjében eddig is alacsonyan röpködtek a milliók, de dr. Mátyás Bencének most sikerült rekordot döntenie, a vállalkozásában ugyanis három Cápa is lehetőséget látott. A kutató által képviselt cégnek ahhoz szükséges a 750 millió forintos befektetés, hogy a Marsra juttasson stressztűrő növényeket és magvakat starship űrhajókkal, és ezáltal idővel megteremthetők lennének az emberi élet feltételei, vagyis az atmoszféra.

Moldován András, Balogh Péter és Balogh Levente is lehetőséget látott a szakember által vázoltakban és fejenként 500 ezer euróval, több mint 180 millió forinttal terveznek részt venni az üzletben, továbbá a fennmaradó 500 ezer euro előteremtésére is keresnek megoldást.

Mátyás víziója olyan hatással volt Balogh Péterre, hogy meg is könnyezte a vállalkozó történetét.

Amikor a Földön történik olyan, amit nem tudunk feldolgozni, akkor a világűrbe vágyunk”

– mondta elcsukló hangon a befektető Bence megható történetét hallva.

Két másik vállalkozó is nagy reményekkel érkezett. Révész Ildikó és Pásku Ferenc nagy életmódváltáson estek át 9 éve, 2 hónap alatt 3 barátjukat temették el, ezért új életet kezdtek. Felszámolták addigi karrierjüket is, hogy elindíthassák új vállalkozásukat. Az általuk gyártott vegán „sonkában” azonban a Cápák nem láttak fantáziát, sőt Moldován András ki is akadt az elnevezés miatt, szerinte nem lehet sonkaként feltüntetni egy húsmentes terméket, és azt se tartja normálisnak, hogy háromszor annyiba kerülne, mint az igazi sonka.

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.