Robert De Niro leégette Alec Baldwint

A Comedy Centralon futó Roast (magyarul: Égessük le XY-t!) nemrég felvett adásában mindenki a színészt cikizte. Voltak szép pillanatok.

A szóban forgó rész majd csak szeptember 15-én kerül adásba az Egyesült Államokban, de már a múlt hétvégén rögzítették, és szerencsére kiszivárgott néhány részlet. A műsor lényege egyébként, hogy a bátor vállalkozó sztárokhoz olyan (sztár)vendégeket hívnak, akik kellemetlenebbnél kellemetlenebb dolgokat emlegetnek fel a delikvens múltjából.

Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

Az Alec Baldwint leégető kiadásnak több meglepetésvendége is volt – köztük például Robert De Niro, aki maga sem igen értette, mit is keres ott („Mi a f*szt csinálok én itt?” – tette fel nemes egyszerűséggel a kérdést a színpadon). Túl sok közük nincs ugyanis egymáshoz – hacsak az nem, hogy De Niro volt az egyik első vendége a rövid életű The Alec Baldwin Show-nak, illetve hogy Baldwin néha nyilvánosan parodizálja a Taxisofőr sztárját (aki talán ezért akart revansot venni).

A Roast felvételén mindenesetre De Niro legviccesebb beszólása az volt, amikor azt figurázta ki, milyen híresen rossz viszonyban van Baldwin a paparazzókkal, és hogy gyakran rájuk is támadt a múltban.

„Egyszer láttam, hogy csinál magáról egy selfie-t, és utána pofán vágta saját magát”

– viccelődött a veterán színész kollégája kárára.

A másik váratlan felbukkanó Alec Baldwin legidősebb, Kim Basingerrel közös lánya, Ireland volt, akinek a megjelenése azért volt pikáns, mert sokáig nagyon rossz viszonyban voltak – nem teljesen függetlenül Baldwin és Basinger válásától. 2007-ben ki is szivárgott egy hangüzenet, amelyben a színész „neveletlen, felelőtlen kis malacnak” nevezi akkor 12 éves lányát. Apa és lánya persze már évek óta kibékültek (a malacos közjátékra egy pár éve a Baldwin lány még rá is viccelt az Instagram oldalán), de azért Ireland nem kímélte a papát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

If I Were A Pig... I would be Rude and Thoughtless of course!

ireland (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés,

„Ő nem az a fajta apa volt, aki fogócskázott veled, hanem inkább olyan, aki mindenféle tárgyat vágott hozzád” – mondta a Roastban, amelyben Baldwint ekéző vendégként megjelent még Caitlyn Jenner (Kendall és Kylie Jenner apja, a Kardashian lányok mostohaapja, aki 2015-ben bújt elő transznemű nőként), illetve Nikki Glaser és Adam Corolla komikusok, de ők nem mondtak ilyen vicceseket.


(via Independent)