RTL-től átigazoló celeb is van a TV2-es Párharc szereplői között

November 6-án visszatér a TV2 napi reality-je, a Párharc.

Ismét hét sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll, és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját. A 3. évadban a rivalizálás és egymás hátráltatása kap hangsúlyos szerepet.

A párosok között sok TV2-es arc szerepel, de van valaki, aki az RTL-től igazolt át a konkurens csatornához, nevezetesen Király Peti, aki az Éjjel-Nappal Budapest oszlopos szereplője volt, aztán még több RTL-es műsorban is szerepelt (A Konyhafőnök VIP; Nyerő Páros).

Íme a Párharc új évadának versenyzői: Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Király Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, Stana Alexandra és Meggyes Dávid.

A Párharc műsorvezetője idén ősszel is Stohl András.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az előző széria egyes játékelemei megmaradtak, de számos új kihívással találják szemben magukat a párok. Extrém körülmények között kell például bizonyítani, mennyire ismerik egymást, és a legnagyobb félelmeikkel is meg kell küzdeniük. A luxusvilla is ugyanaz, de a beköltözésre vonatkozó szabályok megváltoztak, ami rögtön feszültséget szül a párok között. 

Párharc – új évad november 6-tól hétfőtől csütörtökig 21:30-tól a TV2-n.

(TV2 Sajtószoba)