Sajnos csak 2020 őszén láthatjuk újra a szuperaranyos Baby Yodát

Több, mint fél évet kell várni a Mandalorian sorozat 2. évadára. De lesz benne félpucér gamorrai is!

December 27-én került adásba a (nálunk egyenlőre nem elérhető) Disney+ streaming szolgáltatón a The Mandalorian című, élőszereplős Csillagok háborúja-tévésorozat utolsó, 8. része. A széria igen nagy népszerűségnek örvend: a fél világ Baby Yoda-figurát szeretne ölelgetni, ami sajnos egyelőre nem elérhető egyetlen boltban sem (a Disney ugyanis nem akarta ebben az évben piacra dobni a  plüssjátékokat és a többi merchandise terméket, nehogy az előkészületek során a játékgyártók a premier előtt elspoilerezzék a főszereplő cuki kis lényt).

Lucasfilm / Disney+

 

A napokban a széria egyik showrunnere, Jon Favreau a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a The Mandaloran második évada jövő ősszel debütál majd a Disney+ csatornán. Lesz benne egy félpucér gammorrai is, aki nem nagyon hasonlít a Jabba palotájában látott, dagi, disznópofájú őrökre:

A második évad egyébként már november óta forog, ezt is Jon Favreau jelentette be a Twitterén.  Akik már látták az első évadot, azok kivétel nélkül mind azt írták, hogy kiválóak benne a színészek, fülbemászó a zenéje, látványosak az akciójelenetek, ügyesen építi be a western elemeket a Star Wars-őstrilógia koszos-poros, világvégi űrcsehós hangulatába, és nemcsak Baby Yoda szerethető benne, de a címbéli, emberséges mandalore-i fejvadász is, akinek a soha le nem vetett sisakja alatt a Trónok harca és a Narcos sztárja, Pedro Pascal bújik meg. (via Geektyrant)