Sárközi Ákos nélkül indul az RTL-en a Konyhafőnök

A Blikk információi szerint az RTL lecserélte a népszerű sztárséfet.

A csatorna döntése szerint Sárközi Ákos távozik az RTL egyik legsikeresebb produkciójából, a Konyhafőnökből, az új évad már nélküle indul a csatornán - tudta meg a Blikk. A döntést nem önszántából hozta meg a sztárséf, a lap szerint őt is villámcsapásként érte a hír.

Sárközi Ákos A Konyhafőnökben; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Rácz Jenő mellett egy új séf kerül a műsorba, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra. Az új évadot már forgatják, várhatóan az őszi szezonban kerül képernyőre. A hírt az RTL még nem erősítette meg, de egy, a műsornak dolgozó stábtag így nyilatkozott a fejleményekről:

 Ákos valóban nem lesz jelen az idei évadban, a helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, ő nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta A Konyhafőnököt, és egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte Sárközit.

A Blikk kereste a Michelin-csillagos séfet, de a cikk megjelenéséig nem nyilatkozott a lapnak. Sárközi hat évadon keresztül volt a Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP zsűritagja, és több RTL-es műsorban is szerepelt: a Nyerő Páros harmadik évadában feleségével a 4. helyen végzett, szerepelt Sebestyén Balázs műsorában, a Gyertek át!-ban, valamint 2022-ben önmagát alakította a Keresztanyuban. A csatorna Sztárbox című showműsorának legújabb évadában is szerepet vállalt, itt Horváth Tamással küzd majd meg.

ez is érdekelhet

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország és a 4iG Csoport

A 2025-től a 4iG Csoport is értékesítheti az RTL+-t, így egyesek a televíziós előfizetésük mellé is elérhetik annak teljes kínálatát, többek közt az UEFA Bajnokok Ligáját is.

Tovább

 

(via Blikk)