Schwarzenegger izgalmas westernsorozatot forgat az Amazonnak

Az Outriderben a törvény ökleként tesz rendet az 1800-as évekbeli Vadnyugaton.

Testhez álló szerepet kapott a 70 éves Arnold Schwarzenegger: könyörtelen szövetségi marshall lesz az Amazon új tévésorozatában, az Outriderbenírja a Geektyrant. A misztikus elemekben is bővelkedő, sötét hangulatú westernszéria az 1800-as években játszódik Oklahoma indián rezervátumában, ahol egy seriffhelyettesnek egy hírhedt törvényen kívüli banditát kellene elfognia. Csakhogy nem boldogul egyedül a feladattal, ezért összeáll egy veszett hírű, könyörtelen szövetségi marshallal – őt alakítja majd Schwarzenegger.

Nem idegen egyébként tőle a cowboy-szerep: Kirk Douglas Kaktusz Jack című, 1979-es vadnyugati komédiájában egyszer már volt kalapja és hatlövetűje.

Kedvenc akciósztárunk ráadásul ezúttal nemcsak főszereplője, de az egyik producere is a készülő Amazon-sorozatnak.  A széria másik producere Terry Callaway lesz, aki korábban olyan tévésorozatokon dolgozott, mint a New York-i helyszínelők és a Csúcsformában, de ő írta 10 évvel ezelőtt a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatókönyvét is.