Szabó Zsófi rögtön egy óriásit bakizott az első napján a Mokkában

Lendületes kezdés.

Kevés izgalmas fodrozódás zajlik a reggeli tévéműsorok állóvizében, kivéve, ha  Szabó Zsófi csinál valamit. Mint például amikor még az RTL Reggeliben dolgozva mondta azt élő egyenes adásban, hogy amúgy nem annyira szeret műsorvezető társával, Miller Dáviddal dolgozni úgy, hogy közben Miller Dávid ott ült mellette. Majd kínos nevetéssel és csenddel el lett ütve az egész. Most pedig megtörtént az átigazolás: Majka és Pápai Joci ment a TV2-től, Szabó Zsófi meg jött. Hogy mennyire volt minőségi ez a csere, azt mindenki döntse el maga. (Nyilván nem is cseréről van szó, hanem sima átigazolásról, de ez most mindegy is.) Szóval most, hogy Szabó Zsófi átment, és felvette a munkát a Mokkában, hát megnéztem, hogy milyen is volt a nagy debütálása, vagyis inkább visszatérése.

Epikus

Ugyan még vendégként azt mondta, hogy azért is lesz jó majd itt műsort vezetni, mert szeret közéleti témákban is megnyilvánulni, és itt végre lehet erre lehetősége. Csakhogy az első munkanapján még nem rá bízták az olyan témákat, mint "Egyre dagad Karácsonyék "mikroadomány" botránya: már gyanúsított is lehet", vagy "Kulminálódik a helyzet: Újabb fordulat az orosz-ukrán háborúban?" Ezeket kisujjból kirázta Pachmann Péter.

De Németh Balázzsal már ő is beszélgethetett, hogy milyen szuper is volt a nyári atlétikai VB, amiben elfért némi főpolgármester-fikázás is. Szabó Zsófi napjába még belefért, hogy beszélgethessen Visváder Tamással arról, hogy Milánóban ünnepelték feleségével a 9. évfordulójukat. Itt feltett olyan kérdést is, hogy Mi a titkotok, hogy 9 éve együtt vagytok?  De jöttek más vendégek és más témák: a szürkehályog is felmerült, meg a jótékonysági ruhavásár is. Aztán Nyertes Zsuzsával is volt egy kellemes 6 perce a stúdióban, ahogy Lux Ádám színészi kvalitásait is bőszen tudta méltatni. Lubickolt ebben a stúdióban és ezekben a témákban.

Aztán jött egy régi celeb ismerős, és egy félreolvasott titulus.

Így szólt a felkonf:

Popovics Adrienn valószínűleg az egyik legirigyeltebb nő az országban, ugyanis három napot töltött együtt a világ egyik legszebb férfijának választott Michaelle Monoréval. A forgatásról és magáról a színészről most  Adriennel és a Hell Magyarország Kft. marketing igazgatójával... (Itt ült ki az őszinte döbbenet a műsorvezető arcára.) Az lettél, Peti? Hajdú Péterrel beszélgetünk.

Ilyen reakciók érkeztek az érintettektől:

Forrás: TV2 Play Mokka

 

Hajdú Péter, ha már így meg lett szólítva, hát megmentette a helyzetet, rögtön helyreigazított, hogy Adrienn a marketing igazgató, ő meg a Hajdú Péter. Ami innentől volt, az már csak nettó Hell-reklám. Akit mégis érdekelne, az itt nézheti meg teljes egészében.