Szerelmes zsiráfok címmel új magyar sitcom készül

Az új vígjátéksorozatban Liptai Claudia és Fenyő Iván alakítanak házaspárt.

A Media1 információi szerint Szerelmes zsiráfok címmel egy új magyar sitcom pilotja forog a főváros XVI. kerületében szeptember 16. és 18. között.

A történet egy budapesti, háromgyerekes, középosztálybeli családról szól, ahol a 20 éve együtt élő 40 év körüli házaspár elkezd terapeutához járni, hogy megoldják házassági problémáikat, 16 éves ikerlányaik és 9 éves kisfiuk pedig szintén nem könnyítik meg a mindennapokat. 

A főszereplő házaspárt, Julit és Rolit Liptai Claudia és Fenyő Iván, a pszichológust Katona László, a család barátját, Bélát és feleségét, Nettit Juhász István és Ványa Tímea alakítja.  

A Szerelmes zsiráfok nem eredeti ötleten, hanem a La Famiglia című izraeli sorozaton alapul, és ha zöld utat kap a pilot, akkor 15 epizódos, részenként körülbelül 22 perces heti sorozat készülne belőle.

A gyártó Scripted Productions vezetője, Hámori Gabriella korábban olyan sikeres, RTL-en futó műsorok showrunnere volt, mint a Drága örökösök, a Keresztanyu, a Hotel Margaret és a Séf meg a többiek.

Via: Media1