Sztárbox: Shane Tusup sértődötten távozott a ringből, miután az első menetben padlóra küldték

A Sztárbox legutóbbi adásában két mérkőzés már az első körben véget ért.

A Sztárbox 4. adásában látottakra valószínűleg egy néző sem volt felkészülve. Elsőnek a két női versenyző, Lola és Földes Eszter léptek a ringbe, ám ekkor még senki nem gondolta, hogy ők lesznek az egyetlenek, akik végigviszik a mérkőzésüket. Czutor Zoltánnak és Shane Tusupnak már esélyük sem volt az ellenfeleik ellen, egy kör után padlóra küldték őket.

Lola és Földes Eszter keményen küzdöttek

Az első menetben az énekesnő és a színésznő fej-fej mellett haladtak, mindkettőjüknek voltak jó ütéseik és mozdulataik, de a későbbiekben már látni lehetett, hogy Lola dominál a ringben. Végül a pontozás során a bírák úgy döntöttek, hogy a női pehelysúlyban Lola került ki győztesen. 

Az énekesnő el is sírta magát, amikor kimondták a nevét: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

A kommentelők többsége szerint talán Földes Eszter alábecsülte az ellenfelét, és sokak számára nem volt szimpatikus a műsorhoz való hozzáállása, ugyanis augusztusban a Best magazain hasábjain küldött egy nem túl kedves üzenetet az énekesnőnek:

Kicsit nehéz hónapok vannak mögöttem, és nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel.”
Forrás: RTL Sztárbox

 

Czutor Zoltán és Mészáros András meccse hamar KO-val zárult

Férfi nehézsúlyban Mészáros András győzedelmeskedett. A mérkőzés nem tartott sokáig, bár ezt már akkor sejteni lehetett, hogy így lesz, amikor Czutor Zoltán az első 5 másodpercben padlóra került. A zenész ekkor még fel tudott állni, de végül technikai KO-val távozott a ringből.

Forrás: RTL Sztárbox

 

Mészáros Andrásnak Lmen Prala lesz a következő ellenfele. 

Czutor Zoltán a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy szerinte ő még bírta volna tovább is, sőt mire vele interjúztak, elmondása szerint teljesen jól volt:

Azt érzem, hogy még bírtam volna, de nyilván, aki szakavatott, biztos időben állította meg.”

Mészáros András azonban brutális erővel tört az ellenfelére, így nem meglepő, hogy a zenész edzői úgy döntöttek, hogy bedobják a törölközőt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Shane Tusup és Torghelle László mérkőzését rossz volt nézni 

Az internetezők többsége szerint az utolsó mérkőzés férfi középsúlyban inkább tűnt utcai verekedésnek, mint bokszmeccsnek. Bebizonyosodott, hogy az egykori válogatott focistában mély nyomot hagyott, amikor az amerikai úszóedző pár hónapja lenagypapázta, mert most minden erejét bevetette, hogy bizonyítson neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Torghelle kétszer is leütötte Tusupot, de olyan is volt, hogy mindketten a padlóra kerültek. Végül technikai KO-val ért véget a mérkőzés, az úszóedzőnek már sehol nem volt az önbizalma, látszódott, hogy esélye sem volt az ellenfele ellen. 

Shane Tusup sértődötten távozott a ringből, és az interjúkérdéseket sem várta meg.

Forrás: RTL Sztárbox

A rövid, de annál durvább meccset itt nézheted vissza: