Távozik posztjáról Ökrös Gergely

Augusztus végén távozik a produkciós és kreatív igazgatói posztjáról Ökrös Gergely, aki a jövőben a családi vállalkozására fókuszál, de tanácsadóként továbbra is számít rá a TV2 Csoport.

Két és fél évvel ezelőtt csatlakozott a TV2 Csoport management csapatához Ökrös Gergely mint produkciós és kreatív igazgató. Az azóta eltelt időszakban aktívan dolgozott a gyártási és kreatív csapatok megerősítésén és számos sikeres produkciót valósított meg, elsősorban a TV2-nél, de több formátumot irányított a szlovén Planet TV-nél is.

- Az utóbbi intenzív évek után Gergely úgy döntött, hogy ideje a saját, családi vállalkozásának fejlesztésére összpontosítani. Nem volt könnyű döntés és mi tiszteletben tartjuk. Ezúton is szeretném megköszönni Ökrös Gergelynek az elmúlt években nyújtott teljesítményét, amivel jelentősen hozzájárult a cégünk sikeréhez
– nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A szakember nem hagyja el teljesen a televíziózás világát, a jövőben különböző projektek külsős tanácsadójaként folytatja kreatív munkáját a TV2-nél. Ökrös Gergely távozásával egyidőben kisebb szervezeti változások lépnek életbe, a kreatív csapat vezetője, Katona Andor és a produkciós vezető, Iványi László egyaránt a CEO-nak riportálnak.

(TV2)