Testvérek, Hadik, A Gucci-ház - Új sorozatok és filmek márciusban a TV2-n

Új török sorozat indul a TV2-n márciusban: jön a Hazugságok börtönében, negyedik évaddal folytatódik a népszerű Testvérek, és olyan filmek láthatók a következő hetekben, mint a Hadik és A Gucci-ház.

Új török krimisorozat indul a TV2-n március 18-tól. A Hazugságok börtönében nem szokványos szerelmi dráma, hanem egy lebilincselő családi történet, tele rejtélyekkel. Fırat Bulut, az isztambuli bíróságok egyik sztárügyésze, mindene megvan: remek munka, gyönyörű család és a kollégái tisztelete. Aztán egy nap Fırat arra ébred, hogy felesége és lánya meggyilkolásáért börtönbe zárták. Az utolsó dolog, amire emlékszik, hogy öt hónappal ezelőtt ünnepelte lánya születésnapját. Az egyetlen nyomot az utolsó ügy jelentheti, amelyen Fırat dolgozott. Egy fiatal nő meghalt egy befolyásos iparmágnás egyik fiának otthonában. Lehet, hogy a két eseménynek köze van egymáshoz? A főszerepben A csodadoktorból ismert Onur Tuna, és a Remények földjéből ismert Melike Ipek Yalova látható, minden hétköznap este 22:20-kor a TV2-n.


Hazugságok börtönében március 18-tól a TV2-n

Március 25-én országos premier lesz a TV2 műsorán, a negyedik évaddal folytatódik a Testvérek. Hétköznap 15:40-től követhetik nyomon a négy árván maradt testvér, Kadir, az ikrek, Ömer és Asiye, valamint Emel sorsát. Doruk balesete meglepte a rajongókat, Ömer miután tudomást szerez a bátyja halálának titkáról, tovább fokozza a sorozat izgalmait.


Testvérek - negyedik évad március 25-től

Új, egész estés filmeket is vetít a csatorna márciusban. A világ kedvenc kék sündisznója, Sonic március 10-én este visszatér a TV2 képernyőjére. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonicnak a 2. részben minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot. A szuperszonikus címszereplő mellett újra láthatjuk James Marsdent és Jim Carreyt is a történetben.


Sonic, a sündisznó 2.

Nemzeti ünnepünkkor, március 15-én a Hadikot vetíti a TV2 20:50-kor. Az 1757-ben játszódó filmben Hadik András és mindenre elszánt csapata végrehajtja a történelem legvakmerőbb huszárcsínyét. A hétéves háború idején Hadik különleges küldetést kap Mária Teréziától: huszáregységeivel titokban fel kell nyomulnia Berlinig, hogy Nagy Frigyes porosz király távollétében elfoglalják és megsarcolják az ellenséges fővárost. Hadik és katonái mindössze hat nap alatt tették meg a 450 kilométeres távolságot, hogy váratlanul rajtaüssenek a városon. A képtelen támadás teljesen váratlanul éri a poroszokat, ennek is köszönhető a küldetés fényes sikere. A Hadik egy sodró kalandfilm, ami a történelem egyik legdicsőbb, kevésbé ismert mozzanatát dolgozza fel Hadik András merész berlini portyájának és a legendás 24 darab balkezes kesztyű történetének felelevenítésével, igazi sztárparádéval és látványos akciójelenetekkel. A főszerepben: Trill Zsolt, Molnár Áron, Szabó Győző.


Országos tévépremier - Hadik

Március 17-én valóban a divaté lesz a főszerep a TV2-n, hiszen 21.10-kor A Gucci-ház debütál 21.10-kor egyből a Next Top Model Hungary után. A megdöbbentő igaz történet a Gucci olasz divatház mögött álló családi birodalomról szól. Szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szövi át azt a három évtizedet, ami során kiderül, mit jelent, s mennyit ér egy név, és meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent az uralma alá hajtson. Ridley Scott sztárok sorát vonultatta fel az életrajzi drámában: Lady Gaga, Adam Driver, a felismerhetetlenre maszkolt Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons és Salma Hayek a garancia a szórakozásra.


A Gucci-ház 

Március 30-án késő este a Bliss című sci-fi drámában két világhírű hollywoodi sztár brillírozik: Salma Hayek és Owen Wilson. Greg, a gyógyszerfüggő, elvált férfi feje fölött összecsapnak a hullámok: kirúgják az állásából és a lánya is csalódik benne. Ekkor találkozik a kicsit flúgos, hajléktalan nővel, a törvényekre fittyet hányó Isabellel. Az asszony azt állítja, hogy Greget régóta ismeri, a körülöttük lévő szürke nagyvárosi környezet pedig csak egy bonyolult, biomechanikus számítógépes szimuláció.

Március 31-án vasárnap este a Next Top Model Hungary után az 57 másodperc című sci-fit láthatják a nézők. Franklin egy fiatal blogger, aki véletlenül hozzájut egy titokzatos gyűrűhöz, amely képessé teszi arra, hogy 57 másodpercet visszaugorjon az időben. A főszerepben Josh Hutcherson, és a színészlegenda, az Oscar-díjas Morgan Freeman.