Totál leblokkolt a Szerencsekerék játékosa, nagy pénzt bukott

Hiába játszott végig ügyesen, a fináléban a toronyugrásból csak a torony ment neki 20 másodperc alatt.

Új részekkel tért vissza a nyári szünetre vonulás után a TV2 népszerű vetélkedője, a Kasza Tibi vezette Szerencsekerék, és már az első adása beszakította a plafont: 2,4 milliót és az autót is megnyerte a győztes azzal, hogy kitalálta minden idők legviccesebb megfejtését, a rakott karalábét.

Sajnos a második adás finalistája, Adrienn már nem volt ilyen szerencsés.

Hiába játszott végig ügyesen, az utolsó feladványt (ami a toronyugrás volt) nem sikerült megfejtenie, így végül nem vihette haza a 3,7 milliós nyereményt.

 

 

A műsor sztárvendége egyébként ezúttal Soltész Rezső volt, aki idén tavasszal töltötte be a 78-at. Persze a legtöbben így emlékszünk rá:

 

 

Soltész Rezső legismertebb slágerét, a Szóljon hangosan az ének-et egyébként Kasza Tibi is előadta a stúdióban, a művész úr pedig eldúdolt egy olyan vicces verziót is, amelynek ez volt a szövege:

Kérlek,
Térden állva kérlek,
Ez már államérdek,
Te légy az enyém!

 

 

Az énekes két pörgetés között

elárulta ikonikus hajkoronájának titkát: a fodrász cimborája ötlete volt, hogy daueroltassa be a vállig érő sörényét, amitől az édesapja teljesen kikészült!

 

 

A Szerencsekerék nézői minden bizonnyal kedden sem fognak unatkozni: az egyik új játékos ugyanis egy chippendale lesz aki még sztriptíztáncot is lejt majd a betűforgató Sydney van den Bosch-nak!

 

 

(via tv2play.hu)