Tóth Gabi pártfogoltja esett ki a Sztárban sztár leszek!-ből

Szirtes Dávid, az egykori utcazenész búcsúzott el vasárnap a TV2 zenés-táncos showműsorától a nézők szavazatai alapján.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Tv2-n a Sztárban sztár leszek! című zenés-táncos vetélkedő, amelyben civil emberek, amatőr színészek és énekesek kapnak lehetőséget, hogy ők utánozzanak hazai- és külföldi sztárokat a színpadon.

Tóth Gabi magához képest meglepően csöndes volt, Majka viszont az adás alatt folyamatosan szívta Köllő Babett vérét, folyamatosan zengett a pörölésüktől a stúdió. Mint ismeretes, az előző adásban Tóth Napsugár búcsúzott a Sztárban sztár leszek! csapatától, így az ő mestere, Köllő Babett tanítvány nélkül maradt, ami miatt folyamatosan cinkelte őt az egykori valóságshow-hős.

Ez még úgy-ahogy vicces volt, az viszont már egyáltalán nem volt az, amikor Pápai Joci annyit értetlenkedett a (valóban kissé kacifántos) szabályok miatt, hogy teljesen kiborította Majkát!

 

 

Az adás végén Tóth Gabi pártfogoltja, Szirtes Dávid búcsúzott a versenyzők közül.

Szólóban az Imagine Dragons Radioactive című számát adta elő, amit ugyan Tóth Gabi megdicsért, de Szirtes végül elég szerény pontszámot kapott.

 

 

Ezután Kökény Danival együttbújt bele a ValMar duó szerepébe, és egy közös duettben adták elő az Úristen című slágert.

 

 

Nagy kérdés volt tehát a műsor végén, hogy vajon

Jósa Tamás vagy Szirtes Dávid számára ér véget a műsor?

A nézők végül úgy döntöttek, hogy Jósa Tamás versenyezzen tovább (ő egyébként már másodjára párbajozott a Veszélyzónában, ahol a kiesés volt a tét).