Tóth Gabit láncra verték, megvan a Sztárban Sztár leszek új kiesője

Izgalmasabbnál izgalmasabb pillanatokat láthattunk a Sztárban Sztár leszek! kilencedik élő show-jában, ahol Köllő Babett Dredd bírónak öltözött, Tóth Gabi pedig a Fricska Táncegyüttessel karöltve mutatta be az új dalát.

A Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében a hétvégén már csak négy versenyző maradt: Yulaysi Miranda, Kökény Dani, Bari Laci és Kaly Roland. Ők bújtak különböző ismert előadók bőrébe, hogy elkápráztassák a Tv2 nézőit, no meg persze a műsor szigorú(?) ítészeit: Majkát, Tóth Gabit, Köllő Babettet és Pápai Jocit. Akik persze legalább olyan nagy lelkesedéssel mutatják meg minden héten ország-világnak, mit tudnak, mintha ők maguk is a showműsor játékosai lennének.

Köllő Babett például egy elképesztő jelmezben ült be a zsűritársai közé!

El is vonta a figyelmet arról, hogy a műsort vezető Till Attilának nemrég születésnapja volt (kapott is ajándékba egy ronda, karácsonyi kötött pulóvert).

 

 

Majka úgy vélte, Köllő Babett maskarája tiszta Robotzsaru, az operettszínésznő viszont meg volt győződve arról, hogy inkább a Dűne egyik szereplőjére hasonlít.

Szerintünk viszont a napszemüveggel meg ezekkel a válltömésekkel simán lehetne Dredd bíró járőrtársa a következő Dredd-mozifilmben!

 

Forrás: PORT.ro

 

Tóth Gabi is kitett magáért jelmez és show terén: látványos dalpremierrel, a Fricska Táncegyüttessel kiegészülve lépett a Sztárban Sztár leszek! színpadára. Itt mutatta be ugyanis legújabb, SzívbeEmelő című számát, amelyet a Hidegen fújnak a szelek című népdal ihletett, és amelynek az elején az énekesnő még le van láncolva, de aztán még a szárnyai is kinőnek. Íme a produkció:

 

 

Ilyen performanszok után szinte már el is sikkad a tény, hogy megvan aSztárban Sztár leszek! legújabb kiesője: 

Bari Laci számára itt és most véget ért egy álom...

 

 

(via Tv2)