Új részekkel jön a Mutasd a hangod! a TV2- n

Második évadával érkezik február 3-tól a Mutasd a hangod!

A szombatonként látható zenei show új epizódjaiban akár 5 millió forint is gazdára találhat, többek között Király Lindával, Dér Henivel, Lékai-Kiss Ramónával, Ábel Anitával, Nótár Maryvel, Marics Petivel, Vastag Csabával, Szente Vajkkal és Kökény Attilával is találkozhatnak majd azok, akik követik a műsort.

A február 3-tól szombat esténként jelentkező műsor házigazdája ismét Stohl András lesz. Most is Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek segítségére azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. A játék most sem tét nélküli, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be fordulónként.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi mellé ismét minden adásban csatlakozik 2-2 vendég sztár, akik közül az egyikkel a döntős versenyző duettet énekel majd. Az első részben vendégeskedő Marics Peti már a forgatás előtt leszögezte, reméli, hogy kipróbálhatja milyen egy hamis hanggal énekelni. Ellentétben például Vastag Csabával, aki abban reménykedett, hogy aranytorkú énekest kap maga mellé. 

A fődíj most is 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket. A döntősök Marics Petin és Vastag Csabán kívül Király Lindával, Dér Henivel, Nótár Maryvel és Kökény Attilával énekelnek majd duettet.

Február 3-tól szombatonként 19:45-től Mutasd a hangod! új évad a TV2-n.