Újra együtt az Aranyélet csapata

Ingyen nézhető a népszerű HBO sorozat és a MEMO című tévéfilm alkotójának új filmje, olyan színészekkel a főbb szerepekben, mint Molnár Áron, Mucsi Zoltán, Anger Zsolt, Lengyel Tamás és Olasz Renátó.

Az Egy másik életben című szatirikus sci-fi dráma főhőse, Árpád (Molnár – MEMO, X – A rendszerből törölve, Toxikoma) átlagos harmincas, liftszerelő, aki elégedett az életével. Egy nap azonban a lélekvándorlás-specialista Perlay Inc. kopogtat az ajtaján. A cég elhunyt milliárdosok reinkarnációit kutatja fel, hogy azoknak vagyonukat átörökítve új életükben se kelljen nélkülözniük. Ha bebizonyosodik, hogy Árpád Michael Korsós (Mucsi), a rettegett pénzember újjászületése, elképzelhetetlenül gazdag lesz. De kész-e hátrahagyni saját életét, hogy valaki másét élje tovább?

A forgatókönyvet Veres Attila és a rendező, Tasnádi István közösen jegyzik. Tasnádi munkáit már jól ismerik a nézők: a József Attila- és Balázs Béla-díjas drámaíró az Aranyélet és a Terápia című HBO sorozatok vezető írója. Első filmje, a MEMO elnyerte az Európa legjobb televíziós filmjének járó díjat a berlini Prix Europa fesztiválon.

Az Egy másik életben különlegessége, hogy újra együtt láthatók benne az Aranyélet sztárjai, azaz Anger Zsolt, Lengyel Tamás és Olasz Renátó. Az említetteken kívül a filmben szerepel még a Tiszta szívvelből ismert Fekete Ádám, Józsa Bettina (Korhatáros szerelem) és az elsőfilmes, a forgatás idején mindössze 11 éves Illés Nagy Maja is.

„Számomra a film kérdése az, hogy mennyi pénzért és hatalomért hagyja az ember, hogy valaki más legyen az életének az irányítója.

Valódi gondolati labirintus minden karaktere Tasinak, amelyeket öröm boncolgatni. A forgatás során is minden napot kalandként éltem meg, alig vártam, hogy újra belemélyedjünk a szerep rejtelmeibe. Azért a többes szám, mert a rendezővel igazi csapatmunkában lehet forgatni!” – nyilatkozta Molnár Áron. Az Egy másik élet a Médiaklikk oldalán, ide kattintva érhető el.


(via Megafilm)