ValóVilág12: máris megtörtént a kiválasztás, bevált Dorka mesterterve

Dorkára voksolt a legtöbb játékos a ValóVilág 12 legutóbbi Kiválasztásán, de ő egyáltalán nem bánja.

Ahogy azt hétfőn mi is megírtuk itt a PORT.hun, a ValóVilág 12 legutóbbi párbaját VV Ádi nyerte: hatalmas fölénnyel, a nézői szavazatok 80,89 százalékát behúzva küldte haza VV Dudut. A győztest egyesek hatalmas üdvrivalgással, mások könnyekkel fogadták odabent a villában.

ValóVilág12: kínosan kevés szavazattal esett ki a VV12 Casanovája

Iszonyatos fölénnyel ejtette ki VV Ádi VV Dudut a ValóVilágból, Dudu mindössze a nézői szavazatok 19,11%-át tudta begyűjteni, így távoznia kell a „luxusbörtönből”.

Tovább

 

Az eredmény láttán VV Dudu villabéli párja, VV Dorka keserves sírásban tört ki, míg Ádi támogatói csapata – különösen VV Geri – hajnalig mulatozott.

Dorka addig addig itatta az egereket, hogy végül eldöntötte: haza akar menni, és még VV Ádi beszéde sem tántoríthatta el céljától, hogy újra találkozzon odakint a szerelmével. Ehhez viszont neki kellett begyűjtenie a legtöbb jelet a következő szavazáson.

Forrás: RTL

 

A terv végül bevált:

a Kiválasztáson végül a játékosok egyöntetű döntéssel Dorkára voksoltak,

aki összesen öt jelet kapott (igaz, ebből kettő a párbajgyőztes Ádié volt, mert megszavazták neki a nézők). Ő azonban kifejezetten örült annak, hogy párbajozni fog, ugyanis „már nagyon menne Dudu után, nehogy odakint becsajozzon”.

(via RTL.hu)