ValóVilág12: Renit kiszavazták a villából, megvolt az utolsó Kiválasztás is

VV Reni párja, VV Geri megy párbajozni. Néhány nap múlva vége a ValóVilág 12-nek, ahol jelenleg 37.650.000 forint a tét.

Elképesztő tempóban pörögnek az események a ValóVilág 12 véghajrájában, a villalakók nem győzik kapkodni a fejüket – az egyik ámulatból a másikba eső nézőkről már nem is beszélve! Szinte még ki sem hevertük a hírt, hogy VV Reni babát vár, máris újra a kismama került a középpontba:

a nézőknek ugyanis döntenie kellett, hogy párbaj nélkül hazaküldik-e Renit, 5 millió forintért cserébe.

Valóvilág12: teherbe esett VV Reni

A Villában tudta meg VV Reni, hogy terhes.

Tovább

 

A kérdést a villalakóknak is nekiszegezték: nevezetesen, hogy Renit vagy az 5 millió forintot választanák-e. A lány egy ideig próbálta magában tartani a haragját, ám mivel többen is elmondták, hogy az 5 milliót választanák és nem őt, egy ponton túl elszakadt nála a cérna, és a könnyeivel küszködve vonult be a hálószobába. Párja, Geri egyből utána szaladt, és az ágyon próbálta vigasztalni. Később egy kisebb purparlé is kerekedett abból, hogy Reni így vélekedett a többieket folyton szidalmazó Giadáról:

sz*rrá oltod őket, eltaposod őket a sárga földig!
Forrás: RTL

 

VV Reni sorsáról végül a nézők döntöttek a szavazáson: menjen haza párbajozás nélkül, a nyereményalap pedig növekedjen 5 millió forinttal. 

Így most már 37.650.000 forintért megy a villában a harc. De ezzel még közel sem volt vége az izgalmaknak! Miután Reni búcsút vett a többiektől, a műsorvezető, Puskás-Dallos Peti bejelentette, hogy egyből megtartják az évad utolsó Kiválasztását is.

 

Forrás: RTL

 

A játékosok végül úgy döntöttek, VV Geri menjen a mostani játék során utoljára párbajozni,

akinek majd Giada, Kikidi és Ádi közül kell hamarosan kiválasztania az ellenfelét. Micsoda izgalmak!!!

(via RTL.hu)