VV Ádi nyerte meg a Való Világ 12-t, iszonyú szoros küzdelemben

A nézői szavazatok 54,87 százalékának besöprésével győzte le a fináléban VV Kikidit, így az övé lett a 37 650 000 forintos nyeremény.

Ez a nap is eljött: vasárnap 12 hét után véget ért a Való Világ 12. évada, és kiderült, melyik villalakó viheti haza az elképesztő főnyereményt, 37 650 000 forintot.

VV Ádi a nézői szavazatok 54,87 százalékának besöprésével győzte le a fináléban VV Kikidit.

Forrás: RTL - Sajtóklub

 

Azért a véghajrában egy ideig még VV Geri is nagy esélyes volt a főnyereményre. Nem csoda, hogy lélegzetvisszafojtva várta a három srác a stúdióban, hogy a két műsorvezető, Puskás-Dallos Peti és Megyeri Csilla felfedje a fantomképet – a nézőktől legkevesebb szavazatot kapó villalakónak ugyanis élő adásban kellett elhagynia a villát.

 

Forrás: RTL

 

Előtte azért még várt egy nagy erőpróba a három finalistára:

utolsó feladatként kockákon állva kellett percekig szobrozniuk, miközben a szüleik hangja járta át a Való Világ villáját.

Nem csoda, hogy itt még a legkeményebb srácok kőszíve is megrepedt...

Forrás: RTL

A ValóVilággal mi is sokat foglalkoztunk az elmúlt hetekben, hiszen, bár eleinte nem nagyon adódtak konfliktusok, fontos események azért szép számmal történtek a villában. Megírtuk, hogy Reni teherbe esett, ezt megelőzően Reni és Geri különös szexuális szokásairól is szó esett, Dzsigeri kizárása mellett sem mehettünk el szó nélkül, beköltözhetett egy néző is a játékosok közé, ő volt VV Ruben, és olyan lakó is akadt, aki a párbaja előtt feladta a játékot. Ebben a cikkünkben pedig a kulisszatitkokról írtunk.

 

Ez volt minden idők legrövidebb VV-szériája, mindössze 85 napig tartott.

(via RTL)