Zseniálisat bakizott Udvaros Dorottya A mi kis falunkban

A színésznő ráadásul olyan ügyesen mentette a helyzetet, hogy az alkotók végül benne hagyták a végleges verzióban is.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, az RTL Klubon szeptember 4-én elindult A mi kis falunk hatodik évada, amelyben folytatódott Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete. Az első részekben Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy férfitól, Stoki pedig emberrablás miatt kezdett nyomozásba. Nelli végre bemutatta Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezett a kórházból az ikrekkel…

De az Udvaros Dorottya által alakított Kati néni, a falu egykori tanítója körül is zajlik az élet:

ő Pajkaszeg állatorvosával, Janóval (Reviczky Gábor) randizik – ám a romantikus esemény (ahogy az a lenti videóból is kiderül) váratlan fordulatot vesz.


A jelenetben a „kissé” becsípett Kati néni megpróbál felállni a székből, de ehelyett hatalmasat esik, majd nem tudja kimondani a pedagógus szót, így végül többszöri nekifutás után inkább tanárnőre módosít. Bár utóbbi tévesztés is nagyon vicces, mi arra tippelünk, hogy – habár az RTL oldalán nem szerepel a videó leírásában – az esés volt az igazi baki, mert Reviczky Gábor kifejezetten ijedten ugrik oda a színésznőhöz utána.

Az alkotók szerint a sorozat szereplői közül Udvaros Dorottya az, aki az elmúlt öt évben a legkevesebbet bakizott. Ez a bakija viszont annyira jól sikerült (hiszen az esés tényleg parádés volt, egy kaszkadőr sem csinálhatta volna jobban), hogy végül benne maradt a sorozatban. Aki pedig még több vicces tévesztésre kíváncsi, ide kattintva megnézheti A mi kis falunk nemrég debütált különkiadását, amelybe kifejezetten a bakikból válogattak.


(via rtl.hu)