Bezáró helyek, törölt vagy elhalasztott koncertek és zenei események

A 2020. november 3-án kihirdetett kormányrendelet értelmében az sok koncerthely töröli vagy elhalasztja programjait, megváltoztatja ültetési rendjét. (A cikk folyamatosan bővül.)

Az A38 Hajó elhalasztotta programjait, folyamatosan dolgoznak az újraütemezésen. A megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új dátumokra, a visszaváltásról a hajó hivatalos oldalain kaphattok információt.

https://www.a38.hu/hu

https://www.facebook.com/a38.hajo

A Fonó Budai Zeneház pénteki Parno Graszt és szombati Lakatos Róbert és a RÉV koncertje elmarad, valamint a hétfői és keddi Fonó Session-ök sem lesznek megtartva. A jövőben csak ültetett koncertjeik lesznek - a védőtávolságot betartva és helyre szólóan. A további változásokról folyamatosan tájékoztatnak.

http://www.fono.hu/

https://www.facebook.com/fonobudaizenehaz/

A Müpa dolgozik az előadások átütemezésén és a rendeletnek megfelelő új ültetési rendjén. Mielőtt elindultok tájékozódjatok a Müpa hivatalos oldalain!

https://www.mupa.hu/

https://www.facebook.com/MupaBudapest

A Zeneakadémia folyamatosan tájékoztatja látogatóit az aktuális műsorváltozásról és óvintézkedéseiről és jegyvásárlási rendszeréről. Számos koncertjén online is részt lehet venni az arra váltott jeggyel vagy ingyenesen.

https://zeneakademia.hu/hu

https://www.facebook.com/zeneakademiaofficial/

A Barba Negra november 14-ig halasztotta koncertjeit. A november 6-i Karthago koncertet 2021. január 30-ra halasztotta, a november 7-i Junkies helyett 2020. december 25-én Junkies/Zorall est lesz. A jegyek változatlan feltételekkel lesznek érvényesek. Mielőtt elindulsz a koncertekre keresd fel a Barba Negra hivatalos oldalait.

http://www.barbanegra.hu/

https://www.facebook.com/BARBA.NEGRA.HUNGARY

Az Akvárium Klub közleménye szerint határozatlan ideig nem tartanak rendezvényeket, de a Terasz és a Bisztró - a járványügyi szabályokat betartva - továbbra is nyitva tart. Az új dátumokkal és a jegyek visszatérítésével kapcsolatos információk később érkeznek. Addig is keressétek fel a hivatalos oldalaikat.

https://akvariumklub.hu/

https://www.facebook.com/akvariumklub/ 

A további változásokról itt és a port.hu/zene oldalon tájékozódhatsz.