Carrie Underwood Axl Rose-zal énekelt

A countryzene egyik legnagyobb sztárja a Guns N’ Roses frontemberével lépett színpadra.

Április 29-e és május 1-e között, a Coachella helyszínén rendezték meg a country műfaj legnagyobb szabású eseményének számító Stagecoach fesztivált, amelynek egyik húzóneve a stílus első számú szupersztárja, az American Idol negyedik évadának győztese, Carrie Underwood volt.

Az énekesnő a fellépése végéhez közeledve - ahogy az elmúlt évek során már több alkalommal is - zenekarával belekezdett a Guns N’ Roses Sweet Child O’ Mine című örökzöldjébe, azonban ezúttal az első verszak után így szólt a közönséghez:

Köszöntelek benneteket életem legjobb estéjén! Nagy tapsot Axl Rose-nak!”

És ekkor mindenki legnagyobb meglepetésére a GNR ikonikus frontembere jelent meg a színpadon, aki ezek után a dal nagy részében átvette az irányítást az énekesnőtől, aki igazi rajongóként, Guns N’ Roses-pólóban vokálozta végig a szám hátralevő részét.


A dal befejeztével ismét a tömeghez fordult:

„Azt hittétek, végeztünk?”

Ezután az Appetite for Destruction másik hatalmas klasszikusa, a Paradise City következett, amelynek végén Axl egy ölelés után a közönségnek és Carrie-nek is köszönetet mondott, aki láthatóan valóban élete egyik csúcspontját élte meg azokban a percekben, amíg példaképével énekelhetett.

 

Underwood már korábban is többször hangoztatta rajongását Axl és zenekara iránt, és elmondta, hogy habár egy alkalommal már találkoztak egy GNR-koncert backstage-ében, nagy álma teljesülne, ha egyszer közösen színpadra is állhatnának a legendás énekessel.

Miután a Stagecoachon ez végre megtörtént, Carrie a következő posztot tette közzé a közösségi felületein:

"Életem. Legjobb. Estéje!!! Még mindig teljesen kivagyok! Köszönöm, Axl Rose, hogy valóra váltottad az álmom! Jobban felszántottad a Stagecoach színpadát, mint bárki előtted!”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Carrie Underwood (@carrieunderwood) által megosztott bejegyzés


A Guns N’ Roses szintén megosztott néhány képet, a következő kommentárral:

„Egy Kbszott nagyszerű este!”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guns N' Roses (@gunsnroses) által megosztott bejegyzés


Bár az énekesnő a country műfajban alkot, nagy rocker hírében áll, hiszen Axl Rose-ék mellett nagy kedvencei közé tartozik a Queen, a Mötley Crüe vagy épp a Skid Row is, de a legutóbbi Aerosmith-albumon duettet énekelt Steven Tylerrel is.

 

Borítókép: Amy Sussman/Getty Images for Stagecoach