Emeli Sandé coming outolt, és boldogabb, mint valaha

A skót énekesnő egy interjúban árulta el, hogy azonos nemű partnerével él együtt

A 35 éves soul díva a napokban adott interjút a brit Metro magazinnak, amelyben kitért többek közt arra is, hogy a boldogságot egy klasszikus zongorista hölgy oldalán találta meg, akivel komolyzenei tanulmányai során hozta össze a sors.

A zenén keresztül találkoztunk. És most határozottan boldogabb vagyok, mint valaha. Számomra az igaz szerelemtől és attól, hogy a szerelem jelen van az életemben, minden a helyére kerül.”

Sandé szerint kedvese, Yoana a nagy Ő, és már be is mutatta szüleinek a skóciai Aberdeenshire-ben, a látogatás pedig elmondása szerint a legnagyobb rendben zajlott.

 

Emeli Sandé / Forrás: Simone Joyner/Getty Images

 

Az énekesnő a bejelentésével egyidőben dobta piacra vadonatúj, There Isn’t Much című kislemezét, és az ahhoz készült videoklipet, ami egyben a május 6-án megjelenő Let's Say for Instance című negyedik stúdióalbumának legújabb előfutára is.


A dalról Emeli a következőt mondta el:

Minden, amiről azt hittem, hogy lenni akarok, mit sem ér a megfelelő ember nélkül, akivel megoszthatnám azt, és aki támogatna a színfalak mögött. Úgyhogy jelenleg nagyon teljesnek érzem magam: mindig is imádni fogom a zenét és a karrierem, de most úgy érzem, bármi is történjék, képes vagyok élvezni az életet és valóban boldog lenni.”

Arra a kérdésre, hogy biszexuálisnak gondolja-e magát, a következőképp reagált:

Nem vagyok biztos benne, miként kéne meghatároznom magam, de úgy gondolom, igen. Egyszerűen úgy érzem, hogy abba kell beleszeretnem, akibe bele tudok szeretni.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emeli Sandé (@emelisande) által megosztott bejegyzés

 

A bejelentésre rajongói rendkívül pozitívan reagáltak, amit meghálálva Sandé egy párjával készült szelfit is megosztott a hivatalos közösségi oldalain, amelyhez a következő mondanivalót fűzte:

Sok évbe került, mire megtaláltam az erőt, hogy önmagam lehessek. Hosszú ideig küzdöttem, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok. Nagyon szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a lelki társam, Yoanát, ő egy annyira rendkívüli nő! Az, hogy beleszerettem, megadta nekem azt az erőt, amire szükségem volt! Nagyon jó érzés szerelmesnek lenni és boldogabbnak érzem magam, mint valaha. Mélyen megérintettek a szeretetteljes és támogató üzeneteitek. Nagyon köszönöm az elfogadásotokat és a jókívánságaitokat. Olyan érzés, mintha egy hatalmas súly került volna le rólam - legyen ez egy új kezdet igazságban és boldogságban!”

Sandé 2012 és 2014 közt Adam Gouraguine tengerbiológus felesége volt, később pedig Hypo és Jonathan Kabamba rapperekkel volt romantikus kapcsolata.

Az énekesnő az új albumát népszerűsítő európai turné során

augusztus 4-én, csütörtökön hazánkba is ellátogat és a Paloznaki Jazzpiknik Nagyszínpadán ad majd koncertet.