Kulcsár Edina: Eddig csak gyerekgitárt fogtam a kezembe, és őrületesen nyomtam

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.

Szabó-Kulcsár Edina épp a Nyerő Páros című műsorban látható, amivel kapcsolatban születtek olyan hírek, hogy van min dolgozniuk férjével, Csutival a házasságukon. A próbateremben elárulta, hogy a pandémia és az építkezés nem volt túl jó hatással rájuk, nem tudtak egymással olyan minőségben és mennyiségben foglalkozni, de ez talán nem egyedi eset. 

Elmesélte, hogy gyerekként csodálta Beyoncét. Elmondása szerint ő így 30 évesen nem fog olyan sikereket elérni, mint a pop díva, de soha nem lehet tudni, ugye. Titokzatosan elhintette, hogy hamarosan kikerül egy dal, amiben ő énekel, de az igazi nagy durranás még várat magára. Elárulta, hogy kész van egy dal, csak szöveget kellene hozzá írnia. 

Erről sokat nem tudni, hogy milyen stílusú dalról van szó, milyen a hangszerelése, és így tovább, de az azért kiderült, hogy Kulcsár Edina szerint az nagyon menő, amikor valaki egy hatalmas színpadon egy szál gitárral kiáll és úgy énekel a tömegnek. Ami azt illeti: ő egyelőre megelégedne azzal is, ha 20 embernek szemébe könnyeket tudna csalni, nem százezres közönségben méri a sikert.

Kiderült még, hogy mit gondol arról, ha farzett hangon kell áriáznia, hogy milyen gyerekgitár után rendes gitárt pengetni, de arról is kifejtette a véleményét, hogy a szépség mennyire fontos tényező a zeneiparban.