Megjelent Katy Perry és Alesso közös dala

A popsztár és a svéd DJ duettje az új év egyik nagy slágerének ígérkezik.

Az énekesnő a 2021-es esztendő során mindössze egyetlen kislemezt dobott piacra, a Pokémon című rajzfilmsorozat 25. évfordulóját ünnepelni hivatott Electric című dal formájában, az év utolsó napjaiban pedig When I’m Gone címmel megérkezett egy vadonatúj slágervárományos szerzemény, melyet ezúttal korunk egyik legmenőbb DJ-jével, Alessoval készített el a 37 éves popdíva.


Az elektropop track a két sztár első közös együttműködése, Perry elmondása szerint pedig Alesso már közel másfél éve megmutatta neki a dalt, az énekesnő azonban akkor még nem volt biztos benne, hogy lesz ideje a duett elkészítésére az éppen a kislemez megjelenésével egy napon, december 29-én elstartoló, Play című Las Vegas-i koncertsorozatára való felkészülés mellett. Végül azonban szakított időt a duettre, amit a következőképp magyarázott:

“A Las Vegas-i show óriási durranás lesz, úgyhogy akartunk egy kis vérfrissítést adni neki. Úgy voltam vele, hogy tökéletes az időzítés ahhoz, hogy előrukkoljak egy igazán vidám, felemelő és jó hangulatú dance dallal. Na, meg aztán ott van a hozzá készült a videoklip is, úgyhogy azt mondtam: benne vagyok!”

Alesso pedig Katy dalszerzői képességét méltatta:

“Szeretem, amikor egy előadó jobban kiveszi a részét a közös munkából, és vannak javaslatai, hiszen ez így számít igazi kollaborációnak. Egy duettnek nem csak arról kellene szólnia, hogy én megcsinálom a zenei alapot, valaki pedig ráénekli a dallamot. És azt kell mondjam, Katy igazi maximalista volt, és ezt imádtam benne.”

A számhoz készült videoklip január 10-én debütál a 2022-es NCAA főiskolai országos labdarúgó bajnokság rájátszásának félidejében, de az énekesnő - ahogy ígérte - Las Vegasban élőben már a napokban előadta a dalt. 


Frissítés: cikkünk publikálása óta a hivatalos videoklip is megérkezett: