Szombat esti láz a Supernemmel és a Vad Fruttikkal

Hatalmas buli várja azokat, akik szeptember 18-án ellátogatnak a Budapest Parkba, hiszen nem csupán egy, hanem rögtön két hazai sztárbanda koncertjén engedheti ki a fáradt gőzt, aki szombat este felkeresi a Rákóczi híd pesti hídfőjénél található szórakozóhelyet.

A jó hangulatról az ország két igazi fesztiválzenekara, a Supernem és a Vad Fruttik gondoskodik majd, akik már régóta jó barátságban vannak egymással, egy ideje pedig még a menedzsmentjük is közös, így aztán abszolút adta magát az ötlet, hogy erőiket egyesítve hozzanak össze egy óriási nyárzáró koncertet.

Forrás: Supernem
"Mindkét zenekar végigturnézta az idei nyarat, így az utóbbi hónapokban alig találkoztunk, csak a fesztiválszínpadok mögött kerülgettük egymást. Most viszont eljött az idő, hogy végre együtt is csináljunk egy őrületes, nagyszabású rock and roll bulit"

- mondta el Pulius Tibi, a Supernem gitárosa.

"Ráadásul minket egész biztosan utoljára láthat idén élőben a közönség, ugyanis októbertől stúdióba vonulunk és nekiállunk az új nagylemezünk elkészítésének. Előtte viszont még beleadunk apait-anyait és szombaton minden energiánkat felszabadítjuk majd a színpadon, ezt mindkét banda nevében megígérhetem"

- tette hozzá a zenész.

Forrás: Vad Fruttik


Bár részleteket nem árult el, de Tibitől azt is megtudtuk, hogy az este során egy különleges közös produkcióra is készül a két csapat, vagyis tényleg kihagyhatatlannak ígérkezik a szeptember 18-i buli a Budapest Parkban.


Az Xtra Feszt rendezvénysorozat keretein belül létrejövő eseményt a Supernem koncertje nyitja 19 órai kezdettel, a Vad Fruttik pedig 20:25-kor csap majd a húrok közé.