Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról

A Buenos Aires-i rendőrség hangfelvételeket tett közzé az énekes halálát megelőző eseményekről.

Ahogy mi is megírtuk, tragikus körülmények között elhunyt Liam Payne, a One Direction egykori tagja, aki egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le. A brazil rendőrség tegnap délután ment ki a Palermo negyedben, a Costa Rica Streeten álló Casa Sur szállodához, miután bejelentést kaptak egy férfiról, aki valószínűleg alkohol vagy kábítószer hatása alatt állt és agresszívan viselkedett. Az énekest utoljára október 2-án látták Niall Horan koncertjén, a Snapchaten közzétett videók szerint pedig nemrég ünnepelte 31. születésnapját az Egyesült Királyságban.

31 évesen elhunyt Liam Payne, a One Direction egykori tagja

Az énekes-dalszerző egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le.

Tovább

 

A brit Daily Mail most újabb részletekről számolt be, közlésük szerint Payne

„kiszámíthatatlanul viselkedett a szálloda halljában, és összetörte a laptopját, mielőtt vissza kellett kísérni a szobájába”.

A Buenos Aires-i biztonsági minisztériumtól kapott, az üggyel kapcsolatos hangfelvételek szerint az argentin rendőrséget a szálloda egyik alkalmazottja riasztotta, aki sürgősen segítséget kért egy ittas vendég miatt, aki „az egész szobát tönkreteszi, és arra van szükség, hogy küldjenek valakit”.

A helyi mentőszolgálat igazgatója, Alberto Crescenti szerint az énekes közel 14 métert zuhant, és olyan súlyos sérüléseket szerzett, köztük egy koponyatörést, hogy nem volt esély az újraélesztésre. A riasztást, mely szerint egy személy fekszik a Casa Sur hotel belső udvarán, helyi idő szerint 17 óra 4 perckor adták le, és bár a mentő szinte azonnal odaért, nem tudtak már segíteni Payne-en, akit a nála lévő igazolványai alapján azonosítottak, így hamarosan halottnak nyilvánították. A One Directionnel alig 16 évesen világsztárrá lett Liam Payne-t az egész világon tömegek gyászolják.

Címlapkép: Gareth Cattermole/Getty Images