Visszatért a Gangnam Style előadója

PSY a szintén dél-koreai BTS nevű fiúcsapat egyik tagjával készítette el legújabb számát.

A kereken 10 évvel ezelőtt az internetet felrobbantó és minden rekordot megdöntő Gangnam Style című sláger énekese, a K-Pop műfajt az egész világgal megismertető PSY öt év kihagyás után jelentkezett vadonatúj stúdióalbummal, Psy 9th címmel.

PSY / Forrás: Chung Sung-Jun/Getty Images

 

Az április 29-én megjelent koronggal egyidőben pedig megérkezett az első slágergyanús szerzemény is, a BTS-ből ismert Suga produceri segédletével és közreműködésével elkészült That That című kislemez formájában.

A számhoz egy vadnyugati hangulatú videoklip is készült, amelyben a két előadó cowboy jelmezben látható, amint egy szalonban és egy autóban táncolnak a fülbemászó dalra.


Suga a következőt mondta el a kollaborációról:

Mivel ő jó pár évvel idősebb nálam, valamint egy olyan valaki, aki nagyon nagy tiszteletnek örvend az iparágban, eleinte elég ideges voltam. Azonban az egész olyan volt, mint egy gyerekkori baráttal dolgozni, így a dalszerzési folyamat is sokkal vidámabban telt. Bizonyos értelemben a legjobb barátok lettünk.”

PSY pedig így nyilatkozott a Sugaval való együttműködésről, akivel 16 év van közöttük:

Amikor fiatalabb előadókkal találkozom, nem akarom, hogy kényelmetlenül érezzék magukat. Nem akarok olyan lenni, akit nehéz megközelíteni. Ő nem csupán egy fiatalabb pályatársam, hanem őszintén úgy érzem, hogy egy barátom is. Nem érzem a korkülönbséget. És ha ő a legjobb barátjaként gondol rám, az egy nagyszerű dolog számomra.”

A BTS rappere hozzátette:

Hogy őszinte legyek, senkihez nem kerültem ilyen közel azok közül, akikkel korábban együtt dolgoztam. Ugyanis én nem vagyok az a találkozós és személyesen együttműködős típus. De ő személyesen akart találkozni velem. És én komolyan nem gondoltam, hogy végül PSY-jal fogok táncolni…Azt hittem, hogy csak a dalt írom majd meg.”

A That That című dal kisfilmje már most az egyik legfelkapottabb zeneszámnak számít a legnagyobb videómegosztó portálon, hiszen több mint 60 millióan látták már a megjelenése óta.

Borítókép: George Pimentel/WireImage