Egyéb

Andrássy – gyülekezésmentes séta

Budapest
2021. május 15. (szombat) 10:00
Ár: 3900, 4500 Ft

Helyszín:

Budapest
1000 Budapest

Innovatív városnézés - egyénileg közösségben


Gyülekezés és indulás/Végállomás, kiszállás: a tudnivalókat jegyvásárlás után mailben fogod megkapni.


Egyéni, érintkezésmentes séta


Szeld át a belvárost! Találd meg a Sétavezető hangját a városi rengetegben! A titkos városi küldetésenmegismerheted meg a Sugárút eredeti történetét a sétavezető élő helyszíni közvetítésével. A tudnivalókat e-mailben küldik el a szervezők.


Tudtad, hogy eredetileg a Dunapartig futott volna ki a Sugárút? Szeretnéd megismerni a történetét? A Egyéni városi felfedezéseket a szükség hívta életre: ezzel az új módszerrel egyénileg tehetsz közösségi sétát.


Mi fog történni, ha részt veszel a sétán?
A séta email-ben kapsz néhány információt és egy kis feladatot, amelynek megoldására 30 perc áll rendelkezésedre. Így egyedül fedezheted fel a Dunakorzó környékét az élő helyszíni közvetítés kezdete előtt.
Ezt követően indul a közel 3 km-es sportos belvárosi séta az Andrássy út elejétől egészen a Hősök teréig, amely 1 óra alatt teljesíthető megállók nélkül. A távot az Andrássy út jobb és bal oldalán is teljesítheted.
A sétavezető hangját akkor is kitűnően hallod a fülbemondóval, ha éppen nem látod őt vagy a többi sétálót. Javasoljuk, hogy gyere családtagjaiddal, barátaiddal, a többi sétálótól pedig tartsd a megfelelő távolságot.
A séta során tegyél egyéni felfedezéseket: nyugodtan sétálj át az út jobb és bal oldalára, garantáltan jó minőségben fogod élvezni a programot. Csupa olyan információ és érdekesség hangzik el, ami akkor is élvezetes, ha éppen egy háztömbbel arrébb jársz.

A sétavezető üzeni:
"Bérleteink a gyülekezésmentes sétákra is érvényesek, az előzetes bejelentkezés azonban mindenképp szükséges."


A sétát vezet Gera Patrícia újságíró, idegenvezető
Vedd meg sétajegyed online!