Egyéb

Családi mackó nap

Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ
2023. január 29. (vasárnap) 10:00
Ár: 2500 Ft

Helyszín:

Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ
1222 Budapest, XXII. kerület, Nagytétényi út 31-33.

10.30-tól BORIDALOK Trió - Interaktív családi koncertje
Varga Bori, a Kiskalász zenekar egyik alapító tagja és a dalok szerzője, ezúttal BORIDALOK néven, a kisebb korosztály számára készített dalos versikéket Süss fel kicsi nap címmel, amelyet követett 2022 decemberében a ZokniPop. A koncert válogatás az eddig megjelent dalokból, amely interaktivitása miatt az egész családnak remek szórakozást nyújt. Bori zenetanári tapasztalata és közvetlen hangvétele közös játékra ösztönzi nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot. A trió egyedi (néhol világzenei, olykor jazz-es) hangzása pedig igazi családias miliőt teremt.
A trió tagjai:
Varga Bori - ének, fúvós hangszerek
Dakos Lilla – zongora, vokál
Hudák Zsófi – nagybőgő, vokál


10.00-12.00 Mézkóstolás, mézvásár, méhészeti eszköz-és ruhabemutató, illetve a mézkészítés fortélyait is megismerhetik a gyerekek a kerületben élő Sereg Péter őstermelőtől.
A Teddy Maci Kórház foglalkozása által a legkisebbek igazi mackó doktorrá válhatnak.  A helyszínen maci naphoz illő kézműves-foglalkozásokkal várják a családokat. Vidd el a plüssmackódat, legkedvesebb mackós mesédet vagy versed, öltözz be mackójelmezbe, és a legjobb versmondónak és a legcukibb plüssmackóval és legötletesebb jelmezben érkezőnek meglepetéssel kedveskednek a szervezők!


Jegyár: 2500 Ft