Egyéb

Nemzetközi lemez- és CD-börze

Elmarad
Óbudai Kulturális Központ
2020. november 28. (szombat) 10:00 - 16:00
Ingyenes

Helyszín:

Óbudai Kulturális Központ
1032 Budapest, San Marco utca 81.

A bakelit soha nem megy ki a divatból, sőt, reneszánszát éli. Napjaink népszerű előadói közül többen nem csak letöltésre, de CD-n, vinylen, és vannak, akik kazettán is kínálják zenei anyagukat.

A Nemzetközi lemez- és CD-börzéknek komoly hagyományai vannak Magyarországon is. A Lemezbörze,…plusz magazin kezdeményezésére 24 évvel ezelőtt, 1996-ban gyűltek össze először a csillogó fekete lemezek és CD-k szerelmesei. Azóta is rendszeresek ezek az összejövetelek, melyeket mostantól az Óbudai Kulturális Központban rendeznek meg.

A cseretalálkozókon alkalmanként hihetetlen mennyiségű és választékú hanghordozó talál új gazdára. Ha valaki régi kedvenc slágerét, felvételét keresi, nagy esélye van arra, hogy itt megtalálja. A gyűjtők és a kereskedők a legkülönbözőbb zenei kiadványokat kínálják cserére vagy eladásra a táncdaloktól kezdve a rock, a beat, a jazz, a metál és a country stílusig, mindezeket korabeli fotókkal, könyvekkel, kottákkal, újságokkal színesítve. A börzék arra is kiváló lehetőséget nyújtanak, ha valaki szeretne túladni megunt lemezein, gyűjteményén.

A következő Nemzetközi Lemez- és CD-börzéket 2021-től a korábbi gyakorlatnak megfelelően, negyedévenként rendezik meg.
Asztalfoglalás kiállítóknak: Tusják Zoltán: +36-30/231-6555, zolisweet@gmail.com, Lemezbörze,…plusz szerkesztősége: +36-1/430-0990, +36-30/921-9522, lemezborze@lemezborze.hu. 

A belépés mind a látogatók, mind a gyűjtők illetve eladók részére ingyenes.